През лятото на 2018 година Барселона ще изслуша всяка оферта

През лятото на 2018 година Барселона ще изслуша всяка оферта ...

Барса прочете присъдата на европейски шампион.


През лятото на 2018 година Барселона ще изслуша всяка оферта за своя полузащитник Андре Гомеш. Очевидно търпението на каталунците към португалския национал, който стана шампион на UEFA EURO 2016, явно е изчерпано.

Бившият ас на Валенсия пристигна на „Камп Ноу” след шампионата на Старшия континент в сделка, която струваше 31 милиона паунда. Тогава Барса надви големия враг Реал Мадрид в битката за подписа на играча, който обаче вече втори сезон не може да убеди критиците си.

Андре Гомеш поиска да напусне Барселона

24-годишният Гомеш напоследък получава по-чести шансове за изява, но според вестник „АС” това е измамен сигнал относно бъдещето му. „Това е жалко”, заявява източник, близък до каталунския гранд. „Той е футболист, който може да предложи толкова много на своя тим и на треньора, но ситуациите просто не се развиха в негова полза.”

Изглеждаше много вероятно Барса да продаде Гомеш още миналото лято, ала тогава Ернесто Валверде беше назначен за нов наставник и той бе готов да даде втори шанс на португалеца. Сега две мнения по въпроса явно няма и вече се търси подходящият купувач.

Андре Гомеш завърши в болницата на системи

На „Камп Ноу” се надяват потенциалното участие на Гомеш с Португалия на Световното първенство да покачи цената му. Най-сериозен интерес към футболиста има от Англия и по-специално от Манчестър Юнайтед.

Източник: gong.bg