През лятото на 2018 година Барселона ще изслуша всяка оферта

...
През лятото на 2018 година Барселона ще изслуша всяка оферта
Коментари Харесай

Барса прочете присъдата на европейски шампион

През лятото на 2018 година Барселона ще изслуша всяка оферта за своя полузащитник Андре Гомеш. Очевидно търпението на каталунците към португалския национал, който стана първенец на UEFA EURO 2016, очевидно е изчерпано.

Бившият ас на Валенсия дойде на „ Камп Ноу” след шампионата на Старшия континент в договорка, която струваше 31 милиона паунда. Тогава Барса надделя огромния зложелател Реал Мадрид в борбата за подписа на играча, който обаче към този момент втори сезон не може да убеди критиците си.

Андре Гомеш изиска да напусне Барселона

24-годишният Гомеш в последно време получава по-чести шансове за изява, само че съгласно вестник „ АС” това е излъган сигнал по отношение на бъдещето му. „ Това е жалко”, декларира източник, непосредствен до каталунския гранд. „ Той е футболист, който може да предложи толкоз доста на своя отбор и на треньора, само че обстановките просто не се развиха в негова изгода.”

Изглеждаше доста евентуално Барса да продаде Гомеш още предишното лято, но тогава Ернесто Валверде беше назначен за нов ментор и той бе подготвен да даде втори късмет на португалеца. Сега две отзиви по въпроса очевидно няма и към този момент се търси подобаващият покупател.

Андре Гомеш приключи в болничното заведение на системи

На „ Камп Ноу” се надяват евентуалното присъединяване на Гомеш с Португалия на Световното състезание да повиши цената му. Най-сериозен интерес към футболиста има от Англия и по-специално от Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР