През лятото Lamborghini представиха своята морска суперкола - яхтата Lamborghini

...
През лятото Lamborghini представиха своята морска суперкола - яхтата Lamborghini
Коментари Харесай

Спортистът, който си купи яхтата на Lamborghini

През лятото Lamborghini показаха своята " морска суперкола " - яхтата Lamborghini 63 . Тя е създадена едвам в 63 бройки, а притежател на дванайстото първокласно водно возило е не какъв да е, а самият Конър Макгрегър .
 Lamborghini, новата яхта на марката Lamborghini 63 и какво получаваме за 3.4 милиона $
Lamborghini 63 - суперавтомобил, който се движи по вода

Удоволствието не свършва на сушата

В понеделник, 12 октомври, ирландският ММА войник се похвали в обществените мрежи с новата си облага за 3.4 милиона $ и с 4000 конски сили .

Той театралничи гордо в централата на Italian Sea Group, където е сключил договорката и си е избрал и някоя и друга спомагателна екстра към яхтата. Това сигурно ще я оскъпи още малко, само че с неговите 120 милиона $ благосъстояние не е необикновен проблем.

на Окт 12, 2020 в 4:58 PDT

От фотосите не излиза наяве навръх кой цвят се е спрял Макгрегър, само че най-вероятно е златист. Спортистът ще би трябвало да изчака до идната година, с цел да се радва на новата си първокласна облага, предава Daily Mail.

Дотогава ще би трябвало да се задоволи със сегашната си яхта, която не отстъпва на тази на Lamborghini по цена, само че несъмнено не е толкоз спортна и впечатляваща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР