През изтеклия период вие се позиционирахте като опозиция на това

...
През изтеклия период вие се позиционирахте като опозиция на това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Парламентарните избори не са просто наложителни, те са задължителни

През изтеклия интервал вие се позиционирахте като съпротива на това ръководство. Обществото е наясно с вашите рецензии към властта, само че 49-тото заседание се пробва да избере ново държавно управление. Това съобщи президентът Румен Радев по време на консултациите с представителите на “Възраждане”.

“Как преценявате напъните в тази посока и съгласно вас какъв е шанса? Готови ли сте при крах на първи и втори мандат да предложите формула за реализация на третия?”, попита президентът.

От своя страна ръководителят на “Възраждане” Костадин Костадинов отговори, че от партията постоянно са били подготвени да предложат трети вид за ръководство.

“Готови сме със състав на държавното управление още преди три години. То обаче няма да бъде признат от настоящия състав в Народното събрание, тъй като конфигурацията там е напълно обслужваща ползите на непознати държави”.

Костадинов е безапелационен, че нови парламентарни избори са наложителни.

“Безвремието в което е попаднала страната убива България с темпове от 80-90 хиляди души годишно. Преди три години бяхме с 220 хиляди души повече. Това не може да продължава повече. Този политически модел не просто е нездравословен за страната, той я убива”, продължи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР