През изтеклата нощ няма съществена промяна в състоянието на пациентите,

...
През изтеклата нощ няма съществена промяна в състоянието на пациентите,
Коментари Харесай

Продължава разследването за катастрофата с автобус на АМ Тракия“

През изтеклата нощ няма основна смяна в положението на пациентите, настанени в УМБАЛ „ Св. Анна “ в София, които пострадаха при злополуката до Вакарел.

Разледването на жестоката злополука на Автомагистрала „ Тракия “, при която починаха 6 души, а над 20 бяха ранени, продължава.

 © Българска телеграфна агенция
Очаква се до няколко дни да бъдат оповестени резултатите от техническата инспекция на рейса.

Вчера от прокуратурата обявиха, че леката кола е била изправна и евентуално 29-годишната жена е блъснала рейса, откакто се е разсеяла.

За да се обясни изцяло обстановката на пътя сега на конфликта, от прокуратурата приканиха за помощ - всички жители, които са станали очевидци, да се обадят на телефон 0886 88 25 31.

Засега няма водеща версия за случая. Багажът на пасажерите е бил отмерено разпределен. Продължават и разпитите на потърпевшите. Жената, предизвикала злополуката, остава в ареста, а на следващия ден съдът би трябвало да реши дали ще почете настояването на прокуратурата за най-тежката мярка - задържане под стража.
 Вчерашният ден беше разгласен за ден на народен печал в памет на починалите Вчерашният ден беше разгласен за ден на народен печал в памет на починалите © БТАОще по тематиката Тежка злополука с рейс на Автомагистрала "Тракия "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР