През изминалото денонощие в социалната мрежа Фейсбук се появиха снимки

...
През изминалото денонощие в социалната мрежа Фейсбук се появиха снимки
Коментари Харесай

Ето защо американски войници нощуваха в столичен хотел

През миналото денонощие в обществената мрежа Facebook се появиха фотоси на американски бойци. На фотографиите се вижда по какъв начин те се записват в един от елитните столични хотели.

" Американските бойци са прекосявали директно през страната и се е наложило да пренощуват в столицата поради неприятните метеорологични условия. Те са останали тук единствено една вечер ". Това обясниха от пресцентъра на Министерството на защитата пред Sofia24.bg.

Фотографиите бяха споделени от хората в обществените мрежи, в това число и от сина на някогашен футболен президент. Снимките провокираха доста мнения и въпроси.

Ето част от мненията:

- " И нашата войска, колкото и да е разпробита поради последните 10 години, също е натовска. Тези не са ти врагове, а съдружници. Заключи вратата и спинкай умерено "

- " Тия най-малко ще си платят, като дойдат руснаците ще си тръгнат с инвентара "

- " Толкова са изгубени от държавното управление, че ги настаняват на пъпа на София и стряскат хората! Ама толкова мозък имат! "

- " Мда, най-вероятно са на отмора с униформите, не по работа. Преди да " отпътуват до Румъния, Полша или Турция ", щото горивото на самальота не им достигнало за тези дестинации. Пази Боже, от мозъците на отрочетата на евроатлантическите всезнайковци "

- " Е, супер! Сега като се наспят, като отидат на спа и на панорамния ресторант, ще атакуван Путин и ще освободят Украйна "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР