През изминалото денонощие руските системи за противовъздушна отбрана са свалили

...
През изминалото денонощие руските системи за противовъздушна отбрана са свалили
Коментари Харесай

Руската противовъздушна отбрана е свалила 39 украински дрона и шест снаряда HIMARS

През миналото денонощие съветските системи за противовъздушна защита са свалили 39 украински дрона и 6 снаряда за РСЗО HIMARS, заяви в четвъртък пресслужбата на съветското министерство на защитата.

„ Противовъздушната защита прехвана шест ракети от американската система за залпов огън HIMARS, също така бяха унищожени 39 безпилотни летателни апарата в регионите на обитаемоте места Спорное и Пески на Донецката национална република, Белогоровка, Нирково на Луганската национална република., Новофедоровка, Романовское, Гуляйполе на Запорожка област, Николаевка, Нова Каховка, Херсонска област “, ​​се споделя в известието.

Освен това съветските въоръжени сили са блъснали и хангар с украински десантни катери в региона на Николаев, заяви  министерство на защитата.

„ Оперативно-тактическата и армейската авиация, безпилотните летателни апарати, ракетните войски и артилерията на групировките войски на въоръжените сили на Руската федерация нанесоха проваляне на живата мощ и военната техника в 129 района… В региона на населено място Солончаки, Николаевска област, е изумен хангар с десантни катери на Въоръжените сили на Украйна “, се споделя в известието.

Унищожени са и хранилища с оръжие и муниции на ВСУ в Полтавска, Днепропетровска и Одеска области.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР