През изминалото денонощие, полицията във Врачанско залови трима пияни шофьори,

...
През изминалото денонощие, полицията във Врачанско залови трима пияни шофьори,
Коментари Харесай

Безотговорност! Други трима шофьори карат пияни през нощта

През миналото денонощие, полицията във Врачанско залови трима пияни водачи, а както по-рано тази заран заяви BulNews.bg, нощес е имало и още един следващ случай на злополука в резултат на приложимост на алкохол.

Поредният пийнал водач провокира катастрофира тази нощ край Враца

Снощи, към 21.30 часа патрулка стопират за инспекция лек автомобил "Сузуки Витара ", ръководен от врачанина Р.П., на 47 години. Поради несъответстващото му държание, органите на реда правят инспекция за използването на алкохол, при която дрегерът регистрира над 1.2 промила. На същия е формиран акт и публикуван ваучър за здравно проучване. Р.П. е съпроводен до Центъра за незабавна здравна помощ, където е дал кръв за лабораторен разбор, след което е арестуван в районното за период до 24 часа, а по случая е стартирано бързо произвеждане.
Половин час по-късно служители на реда стопират за инспекция и лек автомобил " Фолксваген Бора ", ръководен от 18-годишният врачанин - К.И. При осъществената след това инспекция за приложимост на алкохол, уредът отчел под 1.2 промила в издишания от младежа въздух. На лидера е формиран акт и публикуван ваучър за здравно проучване, при което той е дал кръвна проба.
Последният пийнал зад кормилото е хванат към 3 часа тази нощ в Роман, на пътя за село Стояновци, когато несъответстващият водач самокатастрофира като се блъска с колата си - "Ауди А4 " в билборд подложен в страни от пътя, след което се удря в оградата на градския стадион. Когато служителите на реда идват на местопроизшествието те регистрират, посредством проба с дрегер, над 1.2 промила алкохол в издишания от 22-годишния Н.В. въздух. На същия са издадени 2 акта и ваучър за здравно проучване, което той отхвърля да реализира. Пияният младок е арестуван за период до 24 часа, а вредите по возилото му възлизат на 600 лева
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР