През изминалото денонощие на територията на София е имало 189

...
През изминалото денонощие на територията на София е имало 189
Коментари Харесай

Близо 200 леки катастрофи в София за изминалото денонощие

През миналото денонощие на територията на София е имало 189 леки пътнотранспортни катастрофи. Тежките произшествия в столицата са били 3. При всичките произшествия не са починали хора, трима души са потърпевши.

Данните на Министерство на вътрешните работи за пътните произшествия през миналото денонощие и за пътната конюнктура в страната демонстрират, че в границите на страната са станали 12 тежки пътнотранспортни катастрофи. В злополуките няма починали хора, 14 души са били ранени, а 1 човек е с заплаха за живота.

Статистиката на Министерство на вътрешните работи сочи и че от началото на месец ноември до в този момент, ден преди началото на месец декември, в страната са зародили 524 тежки катастрофи , при които са починали 60 души, а 656 души са били ранени. Към момента в заплаха за живота в резултат на пътен случай се намират 25 души.

Тежките произшествия на територията на България от началото на 2017 година , месец преди началото на 2018 година, са 6 283 . Загинали са 606 души, а други 7 903 души са били ранени.

 Жълт код за мощен вятър в цялата страна
Жълт код за мощен вятър в цялата страна

Дневните температури ще се покачат доста и оптималните ще са сред 10 и 15 градуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР