През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област е проведена

...
През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област е проведена
Коментари Харесай

Незаконно притежавани оръжие, боеприпаси и наркотици иззеха при спец акция в областта

През миналото денонощие на територията на Кюстендилска област е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност. Установени и конфискувани са нелегално притежавани оръжие, муниции и наркотични субстанции.

Дупнишки служители на реда при осъществена инспекция нощес на лек автомобил„ Тойота “, ръководен от 46-годишен софиянец и двама пасажери – малолетни лица от Дупница, са разкрили и иззели от малолетните лица по 1 опаковка канабис, формирани са бързи производства в районно управление (на МВР) Дупница и е известен дежурен прокурор. Последвали са процесуални дейности в парцел в с. Шатрово, община Бобов дол, употребен от 46-годишния софиянец, където са открити револвер и 135 боеприпаса, укрити на разнообразни места – нелегално владеене. На разнообразни места в къщата са открити и суха зелена листна маса, семена за коноп. При направения полеви наркотест наркотичните субстанции са реагирали на марихуана.

Общо конфискуваното количество надвишава 150 грама. Лицата са арестувани с полицейска заповед, случаите са докладвани на прокуратурата, работата по формираните производства продължава под надзора на прокуратурата.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР