През изминалото денонощие е проведена акция по линия на противодействие

...
През изминалото денонощие е проведена акция по линия на противодействие
Коментари Харесай

Акция срещу дрогата в Благоевградско, има арестуван

През миналото денонощие е извършена акция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, при която в частен дом в село Вълкосел, община Сатовча е открита и конфискувана към 0,90 грама суха, тревиста маса, реагираща позитивно на канабис.

Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Благоевград, представен от novini.bg.

Мъж на 22 години, обитаващ жилището, е арестуван със заповед за задържане до 24 часа, като за случая е известена РП-Гоце Делчев.

Около 22.15 часа на 11.09.2019 година в гр. Благоевград, при осъществена инспекция на 16-годишен юноша от града от полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград е открита и конфискувана към 1,48 грама марихуана. По случая е формирано бързо произвеждане.

На същата дата в гр. Якоруда, от полицейски чиновници на РУ-Разлог, у 36-годишен мъж от с. Черна Места, общ. Якоруда е открита и конфискувана към 0,4 грама марихуана. С техническо средство е открито, че по ул. " Якорущица "  в града, същият ръководи лек автомобил " Ауди " с съществуване на 1,77 промила алкохол в издишания въздух. Уведомена е РП-Разлог. Образувани са бързи производства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР