През изминалия уикенд всички бургазлии имаха невероятната възможност да опитат

...
През изминалия уикенд всички бургазлии имаха невероятната възможност да опитат
Коментари Харесай

Бургазлии бяха част от първия крафт фестивал у нас Kraftland в Kaufland

През миналия уикенд всички бургазлии имаха невероятната опция да опитат от същинския усет на занаятчийското пивоварство. На 9-ти и 10-ти септември град Бургас бе хазаин на първия по рода си в страната фестивал на крафт бирата – Kraftland в Kaufland.
Бургас бе втората спирка на бирения фест, който продължава с цялостна мощ до края на септември. Преди да „ кацне “ в магазина на „ Кауфланд “ в жк „ Изгрев “, фестивалът мина и през морската ни столица Варна.
Бургазлии можеха да избират от най-различни крафт бири, измежду които Blek Pine, Диво питие, Veritas, Glarus, Витошко лале. Освен това към всяка бира, гостите на Kraftland в Kaufland получиха като комплимент вкусно мезе - хамон и апетитни защити сирена.

Първият по рода си бирен фест, органзиран взаимно от Actualno.com и „ Кауфланд България “, е част от дълготрайната политиката на веригата хипермаркети да поддържа локалните бизнесмени и да им дава опция да вършат продукцията си налична за повече консуматори.
А какво би трябвало да знаем за крафт бирата? Този тип бира е с доста характерен усет и най-различни съставки, което подсигурява разнообразието от усети. Използвaт се единствено висококачествени, естествени първични материали. Пивото не се пастьоризира, с цел да не се отнеме естествената му прохлада. Нефилтрираното и непастьоризирано питие резервира всички потребни субстанции, съдържащи се в малца и маята.

Снимки: Actualno.com/Ивайло Александров
Kraftland в Kaufland продължава в столица, а по-късно в град Пловдив:
гр. София (16-17 септември, хипермаркет Kaufland, бул. ген. Тотлебен 36, до Пирогов);
гр. Пловдив (30 септември - 1 октомври, хипермаркет Kaufland, бул. Пещерско шосе 36, ж.к. Младежки хълм).
Очакваме ви от сред 10:00 и 21:00 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР