През изминалия уикенд в град Крагуевац (Сърбия) се проведе международният

...
През изминалия уикенд в град Крагуевац (Сърбия) се проведе международният
Коментари Харесай

ПК Пирин с отлично представяне в Крагуевац

През миналия уикенд в град Крагуевац (Сърбия) се организира интернационалният шампионат по плуване " Крагуевачки Октобар ". Крайното класиране по купи и медали оглави тима на Пирин Благоевград, който завоюва общо 59 медала във всички възрастови категории и 7 купи, 5 от които самостоятелни за най-хубав играч във всяка обособена възрастова група и 2 отборни купи - по една за дребни и огромни.

Купите за най-хубави достижения за най-хубаво разстояние от международните върхове по отношение на таблицата на ФИНА в съответните възрастови групи бяха извоювани от Любомира Стамболийска (2001 г.), Юлиан Новоселски (2004 г.), Деян Иванов (2005 г.), Василена Георгиева (2005 г.) и Никол Везенкова (2007 г).

В дребната възрастова група (до 11-годишна възраст) тимът на Пирин завоюва купата за 1-во място от общо 20 тима, а при по-големите (над 11-годишна възраст) малко не доближи да се преборят за първото място и останаха втори. В надпреварата взеха присъединяване 316 деца, от които 177 момчета и 139 девойки. С гордо вдигнати глави от превъзходното си показване се завърнаха младите плувни очаквания в очакване на идната конкуренция.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР