През изминалия уикенд в Ботевград се проведе Държавния личен и

...
През изминалия уикенд в Ботевград се проведе Държавния личен и
Коментари Харесай

Ботевград излъчи шампионите

През миналия уикенд в Ботевград се организира Държавния персонален и екипен шампионат в дисциплинираност втурване в планинското колоездене и трети кръг от Виваком Даунхил Сериите за 2019. Близо 100 участника от всички краища на България се включиха в рисковата конкуренция.

Организаторите на събитието от локалния колоездачен клуб, бяха подготвили чудесно и предизвикателно трасе с дължина малко над 2 км, включващо голям брой забавни детайли, скокове, виражи, стръмни сектори и скоростни прави.

Най-доброто време за деня - 2:47.65 минути, съумя да реализира представителя на „ Про Тийм Самоков “ - Стивиан Гатев. Второ време и на второ място в категория мъже хайлайф, съумя да се класира представителя на Семеен кодекс „ Драг “ Йоан Нейчев, следван от Стиван Стефанов от „ Гравити “.

Много висока бе конкуренцията при юношите, а най-бърз измежду младежите в категория 17-18 годишни бе родната вяра в планинското колоездене Йордан Анчев от „ Райдърс Юнайтед “, който съумя да премине по трасето за 2:53.91.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР