През изминалия уикенд бе извършена поредната проверка в кв. "Тодор

...
През изминалия уикенд бе извършена поредната проверка в кв. "Тодор
Коментари Харесай

Изненадваща проверка около Руския пазар и КАТ

През миналия уикенд бе осъществена следващата инспекция в кв. "Тодор Каблешков " към Руския пазар, КАТ и ул. "Напредък ", която цели недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места. На съображение Наредбата за обезпечаване на публичния ред и във връзка със Заповед на Областния шеф на Област Пловдив кметът на "Северен " Ральо Ралев подреди да се извършат периодически инспекции в този регион. 
Комисия в състав от чиновници от отдел "Екология и непорочност " към Район "Северен ", Пловдивски общински инспекторат, Трето районно управление (на МВР) "Полиция " при ОД на МВР-Пловдив и Оперативна програма "Общинска защита " сформираха 3 акта за противозаконна търговия с животни и птици (зайци и гълъби) и 1 акт за изхвърляне на строителни боклуци на нерегламентирани за задачата места.
От администрацията на районното кметство предизвестяват, че инспекциите ще не престават, ще се правят от време на време за недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР