През изминалия творчески сезон на Танцова школа Sunny Dance studio

...
През изминалия творчески сезон на Танцова школа Sunny Dance studio
Коментари Харесай

„В Стихията“ на танца със Sunny Dance studio

През миналия креативен сезон на Танцова школа „ Sunny Dance studio ” във Варна се организираха серия танцови семинари по присъщи и съвременни танцови техники по направление танци на народите през призмата на актуалния танц. Участниците се потопиха в тайнството на традициите и обичаите на четири антични народа, посредством които интерпретираха четирите основни детайла, заложени в съществуването на Земята и индивида. Резултатът от семинарите е танцов театър „ В Стихията “, в който взимат присъединяване 13 танцьори-любители.

На 29 Май от 20 часа на съществена сцена на Държавна опера – Варна ще се завихрят естествените стихии, с цел да Ви вкарат в едно премеждие в света на обичайния и модерния танц.
Режисьор, сценарист и хореограф в Станислава Томова , началник на танцова школа Sunny Dance studio, която е осъществила още няколко авторски спектакли – “Circle of Life ”, “Името ѝ е жена “, „ Коледна приказка “, както и е хореограф към мюзикъли към Арт център „ Арлекин “ и Държавна Опера – Варна. Асистира ѝ Георги Георгиев – експерт по актьорско майсторство и танци, осъществил се сполучливо в предходните спектакли на школата, както и в няколко сполучливи настоящи мюзикъла на Държавна опера – Варна.

Сценограф за мултимедия – Антония Панчукова от фотостудио „ Вашият миг “. Брилянтните костюми са осъществяване на Иванка Кънева.

Семинарите и спектакълът са част от едноименния план на Sunny Dance studio, осъществен с финансовата поддръжка на Национален Фонд „ Култура “.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР