През изминалия ден (22.01.) се изиграха четири срещи от турнирите

...
През изминалия ден (22.01.) се изиграха четири срещи от турнирите
Коментари Харесай

ЦСКА и Лудогорец с трудни победи в първенството по мини футбол във Варна

През миналия ден (22.01.) се изиграха четири срещи от шампионатите на Мини Футболна Лига - три от Royal League и една от Seria A.

В първата среща от деня отборът на ФК Лудогорец Доброплодно записа сложен триумф в оспорван конфликт с МФК Дубала с 2:1, а двата гола означи Петър Радев. МФК TNT не срещна особени проблеми, надигравайки с 6:3 MFC Las Bellas. Основният дуел на вечерта пък бе този сред ЦСКА Varna FIRM и МФК Балерини, като “армейците ” реализираха триумф с 1:0 с гол на Мартин Великов. Залата бе претъпкана с фенове на мини футбола, които сътвориха невероятна атмосфера за игра. Така след изиграването на кръга в Royal League водач продължава да бъде ЦСКА с актив от 26 точки, следван от Балерини с 18, TNT със 17 и Дубала с 16. Класирането допълват петият Лудогорец Доброплодно с актив от 13 точки и Las Bellas с 11.
В последната среща за деня, която бе и последна за XV кръг на Seria A, Дръзки прекъсна серията си от четири следващи срещи без триумф, надигравайки новобранеца “Титани ” с 11:2.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР