През изминалите две години епицентъра на епидемията с коронавируса се

...
През изминалите две години епицентъра на епидемията с коронавируса се
Коментари Харесай

Китай изгражда "крепост" срещу COVID-19

През миналите две години епицентъра на епидемията с ковид се измести. Докато до скоро тя бе обсъждана като китайски проблем, като даже президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп я назова "Китайския вирус ", в този момент огнището на болестта е стъпило твърдо в Европа, написа в. "Дейли Стар ".
Междувременно Китай поставя неимоверни старания да предотврати и най-малката опция за "втора вълна " в границите на границите си.

Тази седмица китайското външно министерство разгласи, че възнамерява да забрани на всичките чужденци да влизат в страната. Китайското държавно управление построява "крепост " против ковид.

"Това ще е краткотрайна мярка, която Китай е подготвен да вкара предвид на обстановката към епидемията и практиките в другите страни ", се споделя в изказване.
"Китай ще поддържа тесни контакти с всичките страни и ще се отнася по подобаващ метод към размяната на личен състав с останалия свят поради изключителната обстановка. Гореспоменатите ограничения ще бъдат калибрирани в светлината на развоя на събитията, което ще бъде обявявано навреме ", се споделя още в изказването.
Дори преди националната обсада, всичките пасажери бяха проверявани за висока температура, преди да се качат на самолетите от личен състав в защитно облекло - маски, костюми, очила.

Също по този начин пасажерите бяха интервюирани за своята история на пътувания предвид на разпространяването на COVID-19, също бяха подлагани и на съответните проби, преди да могат да изоставен летището.

Дори и тези, дали негативен тест, трябваше да се тестват още веднъж за ковид 10 дни по-късно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР