През изминалите дни в лондонско кино се състоя премиерата на

...
През изминалите дни в лондонско кино се състоя премиерата на
Коментари Харесай

Шер може да е на 72-години, но заби в земята всички с разголената си рокля

През миналите дни в лондонско кино се състоя премиерата на мюзикъла " Мама Мия -2 ", звездите обичайно пристигнаха на събитието коя от коя по-хубава. Изпълнителната на една от основните функции Мерил Стрийп мина по аления килим в луксозна синя рокля на Marni.

Аманда Сайфрийд, която играе дъщерята на героинята на Стрийп, се появи в непоколебим, само че привлекателен костюм. Друга звезда от кино лентата - Лили Джеймс, избра обилна рокля с пейзажен принт. И впечатли всички!.


Но на премиерата недостижима по искра и хубост бе певицата Шер. Знаменитостта изобщо не се притесняваше от своята преклонна възраст и пристигна на мероприятието в пикантна рокля с надълбоко деколте. Визията си тя добави с обичайните си огромни букли.


За своите 72 години певицата наподобява великолепно. някои споделят, че Шер наподобява най-малко с 30 години по-млада. Знаменитостта постоянно се оказва в центъра на вниманието точно с помощта на своя ексцентричен тип.

Когато тя бе запитана, по какъв начин съумява да се поддържа в отлична форма, тя отговори: " Не пия, не пуша, не използвам опиати. Никога не съм правила каквото и да е от тези неща ".

Единствената уязвимост, пред която тя не може да устои, това е шоколадът. Изпълнителката и сега интензивно се занимава със спорт, храни се здравословно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР