През изминалите дни потребител гледал в YouTubе руското предаване Что?

...
През изминалите дни потребител гледал в YouTubе руското предаване Что?
Коментари Харесай

Шок! Заснеха жена рептил в руско супер популярно предаване

През миналите дни консуматор гледал в YouTubе съветското предаване „ Что? Где? Когда? “ (Какво? Къде? Кога?)» от 25 юни 2011 година и разкрил нещо, което, по неговите думи, е доста необичайно. Потребителят твърди, че измежду феновете в залата е имало жена рептил, която е била снимана от оператора с камерата в един миг, написа Езорейтер.

В записа на предаването може да се види загадъчна дама към 4-тата минута. Камерата дава в по-близък проект лицето ѝ, а след няколко секунди на екраните още веднъж се появява лицето на един от играчите.

Сякаш нищо толкоз необичайно не се е случило, само че за какво създателят на „ находката “ счита, че тази жена може да е представител на извънземна раса, който се е маскирал като човек?



По думите на наблюдателния руснак, в един миг може да се забележи, че зениците на дамата имат злокобен отвесен тип, като че ли са на гущер. Освен това, тайнствената дама някак си настойчиво гледа „ през “ обектива, като че ли операторът е много по-заинтересован от нея, в сравнение с тя от него.
Възможно е да става дума просто за елементарен недостатък на записа или някаква оптична заблуда, само че да не забравяме, че, съгласно уфолози и конспиролози, да се разпознае маскирал се рептил е най-лесно по очите, които от време на време губят своя камуфлаж.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР