През изминалите 5 години и в контекста на днешната клетва

...
През изминалите 5 години и в контекста на днешната клетва
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Необяснимо е как Радев се превърна в разединител на нацията

„ През миналите 5 години и в подтекста на днешната клетва на Радев имаше прекалено много междуинституционални конфликти. Неколкократно той отправяше и закани към Народно събрание. Надявам се за 5 години на този пост да е осъзнал, че институциите са поръчител както за спазването на правата на жителите, по този начин и за спазването на закона “, съобщи пред бТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя изясни, че в никакъв случай не е имало омраза: „ Той беше този, който размаха пестник на площада и този знак стана знак на разединението в обществото. Затова той си завоюва прозвището разединител на нацията “, сподели още Атанасова.

„ Необяснимо е за мен по какъв начин президента, който по Конституция би трябвало да е надпартиен и да е обединител на всички политически сили, се трансформира в разединител на нацията “, разясни тя. И предложи на президента да събира по-често КСНС, тъй като, по думите ѝ, те не са се провеждали, както изисква законът. Атанасова отправи зов президентската институция да стане тази, която събира всички отзиви и партии.

Атанасова съобщи, че ръководещите обичат да поддържат връзка с заявления, които са единствено пожелателни, а за правосъдната промяна би трябвало да се поканят партиите в Народното събрание и след това да се дават поръчки в обществото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР