През изминалата вечер в Къщата ситуацията беше извънредна. Заради неспазване

...
През изминалата вечер в Къщата ситуацията беше извънредна. Заради неспазване
Коментари Харесай

Кулагин напусна ВИП Брадър с освирквания! Вижте кой заплаши със съд

През миналата вечер в Къщата обстановката беше изключителна. Заради неспазване на разпоредбите от Ваня и Кулагин, елиминациите бяха анулирани и двамата бяха изправени пред вота на феновете, които гласоподаваха във Фейсбук страницата на шоуто, за този който желаят да изгонят. Кулагин събра 71% и напусна наложително шоуто. С излизането си Кулагин беше освиркан, само че съобщи, че той е бил жертвата. Гримьорът даде щита на SDI на Ричард.

Кулагин изиска незабавна среща с доктор, поради издут пръст. За това той упрекна както Биг Брадър поради задачите, които се дават, по този начин и Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата. Докато чакаше лекарския екип, Валентин стартира да чупи сервиза в Къщата, да се заканва на Съквартирантите и на Биг Брадър, даже лекарката, която пристигна да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи държанието му.

Ваня Костова, беше единствената която се опита да разбере и помогне на Кулагин по време на престоя му в Къщата, само че и певицата не устоя на държанието на гримьора и в последна сметка изпусна нервите си. След като гримьорът и посегна с глава чесън, Ваня отговори с бутилка вода по Валентин. В последна сметка двамата бяха препоръчани за изпъждане от феновете и този път Кулагин загуби и напусна шоуто.

Последните думи на Кулагин в ефира бяха, че ще съди Ваня Костова.


Още по тематиката: общо вести по тематиката: 161 16.10.2018 » Неочаквана наслада за Лили Иванова,след 8 дълги години още веднъж ще извършва " Детелини " 16.10.2018 » Предлагат Слави Трифонов за " Гинес “, бил най-успешният водещ в целия свят 15.10.2018 » Неостаряващият секссимвол на родното кино в блестяща форма и на 61 година 15.10.2018 » Брутални подиуми довели до изключителната обстановка във " ВИП Брадър "! 14.10.2018 » Схемата за първото място: Наркобос поддържа Кулагин във " ВИП Брадър " 13.10.2018 » Денди за " отвратягата Кулагин " и " ВИП Брадър ": Ако желаете серия оргазми по препоръките на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор! предходна страница [ 1/27 ] идната страница

Коментари (1)Коментатори (1) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите | На другари  kingT виж профилаизпрати съобщениедобави в другари  Сподели какво ново....  kingT преди 4 ч. и 24 мин. 0 Мъжко ку-ве в цялостен растеж.От където да го погледнеш и чуеш все е пе- ал Отговори (0) Отговори на този коментар Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.  kingT kingT ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [16] Новини от през вчерашния ден [24] « Октомври 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР