През изминалата седмица ви разказахме за специалния парфюм с миризма

...
През изминалата седмица ви разказахме за специалния парфюм с миризма
Коментари Харесай

Tesla Model S със звук от Dodge Hellcat звучи изненадващо добре  

През миналата седмица ви разказахме за специфичния парфюм с миризма на бензин, който сътвориха от Ford, с цел да върнат част от чувството на стандартните мотори при електрическия Mustang Mach-E. Този път също ще ви разкажем сходна история, само че не с миризма, а със тон.

Последната Tesla Model S Plaid е извънредно бърз автомобил, като това към този момент се потвърждава неведнъж от разнообразни видеа в интернет, само че съгласно потребителите има нещо което липсва на колата. Тишината при ускоряване е нещо с което множеството почитатели на моторите с вътрешно горене просто не могат да свикнат, само че от Tesla имат решение и за това.

От 1 септември 2019 година, всеки модел на марката би трябвало да има вградени външни представители, които да издават тон при придвижване. Според разпоредбите, няма тъкмо избран тон, а от Tesla оставят потребителите да избират какъв тъкмо да е той като притежателя на колата може да зареди до 5 разнообразни звука, посредством USB памет. В съответното видео изборът на притежателя е редуциран до тон от мотор на Dodge Hellcat, който изненадва в действителност прелестно.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР