През изминалата седмица се изиграха няколко отложени мача от турнирите

...
През изминалата седмица се изиграха няколко отложени мача от турнирите
Коментари Харесай

Резултатни мачове в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха няколко отсрочени мача от шампионатите на Аматьорската мини футболна лига-Варна, както и такива от постоянния кръг. Ето и какво се случи:

 

Premier лига

ФК Флотски Арсенал победи МФК Тича със 7:5 в отсрочен дуел от 10-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Над всички бе Владо Мирчев, който заби четири гола и бе определен за Играч на мача. Два добави Боев, а един - Неделчев. За противника осъществиха Берк (2), Ник, Чефо и Монката.

Порто - Ди Ес удари Атлетик Провадия с 9:3 в среща от 14-ия кръг. С четири попадения избухна Коцето, Кмета добави две, с по едно се отличиха Марков (MVP) и Пецата, а Йорданов порази личната си врата. За провадийци вкараха Дидо Николов, Венков и Кунчев.

В постоянния 16-и кръг МФК Монтана би безапелационно с 8:0 Castalia. С хеттрик блесна Адвоката, който бе избран за №1 в дуела, Мечката се разписа два пъти, а Вълев, Дани и Станчев - по един път.

Зеленина разруши с 11:3 Весело село. Двама състезатели на спечелилите се регистрираха с хеттрик - Али, който бе определен за Играч на мача, и Гюрсата. Рекса и Дакера прибавиха по два гола, а Ганьо - един. За противника три пъти прецизен бе Димитров.

МФК Балерини победи с 3:1 Порто-Ди Ес в дербито. Марков даде задатък на " португалците ", само че отборът на Стоян Жеков направи цялостен поврат с точни удари на Монев, Пурата и Кадир, а поради спасяванията си вратарят Добромир Господинов-Добата стана Играч на мача.

ФК Флотски Арсенал би Селесао (Варна) с 11:6. Бившият участник в Шампионската лига по футбол Владо Мирчев изригна със 7 гола, които му донесоха наградата за №1, а останалите бяха дело на Миро (3) и Неделчев. За " бразилците " означиха Пафката (3), Бухала (2) и Godzilla.

Автомагистрали разруши с 13:3 iGaming. С четири попадения блесна Шюкрю (MVP), а останалите осъществиха Димитров (3), Торес (2), Принца, Атанасов, The Joker и Боримечка. За " геймърите " вкараха Атанасов (2) и Бахов.

Fullmax се оправи с ФК Валекс, надделявайки със 7:3. Йовчев се регистрира с хеттрик и бе определен за Играч на мача, а останалите бяха дело на Павлов (2), Петров и Жилчук. За изгубилия отбор се разписаха Иванов, Богданов и Петров.

Атлетик Провадия победи с 4:2 Дебелият балет. Дидо Николов заби два гола и бе определен за Играч на мача, а Венков и Ненчев, прибавиха по един. За противника осъществиха Димитров и Ташев.

Red Partners и АМФК Лудата Банда завъртяха 3:3. Панев, Георгиев и Кардашев означиха за " алените ", а Замера, Ицо и Дидо - за отстъпилия отбор.

Лудогорец-Доброплодно разруши Therma Village със 17:0 в мач от Лига 1. Трима играчи изригнаха с по пет попадения - Даскалов, Димитров и Данков, а Радев добави две.

ФК Ария бе безапелационен против Пластхим (Аксаково) - 7:1. Наско бе над всички и с хеттрика си стана №1 в дуела, а за отбора му се разписаха още Иванов (2), Колито и Димитров. За аксаковци прецизен бе господа.

 

 

Лига 1

В Лига 1 Мрежите надвиха против Искра с 4:2. Митев вкара две попадения и стана Играч на мача, а по едно прибавиха Момчев и Тишо. За " искрите " осъществиха офанзива и Митко.

УВСК ВВМУ надви над Devils с 8:7. Трима " моряци " се разписаха по два пъти - Димака, Императора и Туриста, а Даната и Костадинов сториха това по един път. За №1 в срещата бе определен техният съотборник Ръба. За изгубилия отбор означиха Казаков (3), Колев (2), Ванко и Пацо.

МЕТРО Варна се оправи с Вино и Мезе с 9:6. По четири пъти за триумфа вкараха Георгиев (MVP) и Славов, а един добави Красьо. За " феновете на масата " се разписаха Цветков (4) и Димитров (2).

Спейс Тийм излъга със 7:6 МФК Импакт Варна. Букоев и KIKO поразиха по два пъти противниковата врата, а по един път това сториха Вальо, Стоянов и Даката. Последният " препарира " и личния си пазач, а другите голове за отстъпилия отбор бяха дело на Йорданов, Иванов и Петров.

Бандата на Града реализира 15-ия си триумф - с 9:6 над MFK TNT - ZARAFA. Със седем попадения блесна Милков, който разумно получи наградата за MVP, а другите бяха дело на Стойчев и Ташков. За съперника се разписаха дани (2), Ангелов (2), Методиев и Иванов.

 

Лига 2

Березка победи с 9:6 Розовите Мамби в дуел от Лига 2. За №1 в срещата бе избран Тюлькин, който означи четири гола, Дементьев добави три, а по един - Кондрук и Ахчиев. За " змиите " вкараха Славов (2), Герге (2), Цветков и Недев.

ФК Телк се поздрави с триумф с 6:5 над FC DJIEN. Над всички бе Илиев, който бе определен за Играч на мача поради хеттрика, с който блесна. Дочев, Петров и Маринов се разписаха още за спечелилите, а за противника точни бяха Христов (2), Ранков (2) и Д. Христов.

АМФК Лудата тайфа 2 излъга АФК Албион с 5:4. По два пъти означиха Петров (MVP) и Петков, а един път - Христов, до момента в който за " англичаните " осъществиха Янков (2), Добата и Нончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР