През изминалата седмица риалити героят и ТВ водещ Даниел Петканов

...
През изминалата седмица риалити героят и ТВ водещ Даниел Петканов
Коментари Харесай

Звезди се „трошат” на поразия: Дани Петканов, Борис Дали и Криско летят от мотори, Азис пее с комоцио пред 3000 души и още…

През миналата седмица риалити героят и ТВ водещ Даниел Петканов претърпя противен случай. Лудия кореспондент е паднал от мотор. Той разгласява фотоси, на които се виждат охлузвания по тялото му, както и рани на двата му крайници.„ От кръвта не се вижда, обаче ми прозираше костта. Мамка му, наподобява като нищо само че, си наболява ”, описа Даниел.  Бившият Брадър има пострадване на двата си крайници - левият е обиден в предната долна част, а десният при коляното и малко под него. Кросовия мотор, който е карал, има вреди - част от тях към този момент са отстранени от негови другари.

Инцидент с мотор помни и рап изпълнителят Криско. Той падна от мотор по време на фотосите на парчето озаглавено „ Искам да бъда с теб ". Изпълнителят се ожали на меломаните в обществените мрежи и също показа кадър, на който личат две дребни рани на лицето.

С неприятни рухване от мотор се отбелязва и фолк артистът Борис Дали. Той се преби с мотор на централната улица в Бобов дол. При  случая счупил стъпалото на крайници си. Дали закарал колата си на автомивка и до момента в който чакал да я измият, решил да покарам мотора на притежателя на автомивката. Дупка на пътя обаче му изиграва неприятна смешка.  Гипсът и обездвижването провалиха минимум 20 участия на чаровния артист.

Стълби пък се оказаха съдбовни за Алисия.   Тя призна че през всички тези години и се налагало единствено два пъти да отсрочи свое присъединяване пред аудитория. Вторият път бе, когато тя трябвало да излезе и да радостни хората в Благоевград. Преди присъединяване обаче паднала по стълбите и си блъснала мощно главата. Персоналът и непознати по този начин се изплашили, че някои даже се разплакали. Самата певица признава, че не си спомня детайлности за случая.

Преди години артистът Васил Найденов счупи два предни зъба преди откриването на столично заведение, още веднъж поради рухване по стълби. След случая прекарал един ден в столична дентална клиника.

Врата разруши главата на сътрудника му Азис. С дълбока пролука 4 см, артистът пял пред 3000 души. „ Единственото което направих е да сграбчи салфетка в ръка и да абсорбирам кръвта от главата си и се молих да не припадна на сцената, тъй като това си беше комоцио. За момент изгубих картина и тон ",  споделя Азис. 

С гипс на концерт се появи и Лъчо от СкандаУ, който счупи гален седмица преди първия независим концерт на дуото зала Армеец, написа „ Телеграф ”.

Подобни мемоари има и Любо Киров, който падна по време на взаимен концерт на Акага и Дичо във Варна. На сцената имало дупка и Любо паднал от височина 2 м,  след което го гипсирали.

Тийнзвездата Джулия Бочева също претърпява безразсъден случай и бе призната по неотложност в болница, откакто счупи левия си крайник.  Макар да не споделя детайлности за случката феновете  й дискутираха два разновидността – нормално рухване или луда пиянска вечер.

Актьорът Пламен Манасиев пострада на сцената по време на зрелище. С негов сътрудник имали  обща сцена, в която се карат. Той зарежда лък със стрела. Трябвало да изстреля стрелата, която да отиде в кулисите.  Вместо там обаче тя се забива в главата на артиста.  Въпреки това представлението траяло, а след края му Пламен се запътил към болничното заведение.

Актрисата Ернестина Шинова също е приела героичен противен случай на сцената. По време на зрелище до момента в който била към момента студентка във ВИТИЗ Ернестина се опитал да се качи на структура на втория етаж, откъдето да стреля с автомат. Точно когато го заредила, паднала и си сцепила веждата.

Фолк дивата Анелия прави запаметяващо се рухване по време на промоция на един от албумите си. Малко преди края певицата закачила тока в решетка, която е част от сцената, изгубила равновесие, последвано от рухване. Накрая се наложило да се качи човек от екипа й, който да й помогне със заклещилият се  ток на ботуша.

Звездно рухване на сцената прави сръбската певица Лепа Брена в зала „ Колодрума ” в Пловдив предходната година. Въпреки това рухването не развалило нейното въодушевление и тя бързо се изправила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР