През изминалата седмица певицата Андреа публикува скандална снимка в социалните

...
През изминалата седмица певицата Андреа публикува скандална снимка в социалните
Коментари Харесай

Кобрата вече има нова приятелка, с която живеят заедно

През миналата седмица певицата Андреа разгласява скандална фотография в обществените мрежи , с която на процедура разгласи, че с Кубрат Пулев към този момент не са двойка. Двамата прекараха дружно повече от 12 години, само че в последна сметка сложиха завършек на връзките си.
Няколко часа по-късно дупнишката певица изтри обявата , което докара до нови въпросителни за това дали най-хубавият ни боксьор и тогавашната звезда на " Пайнер Мюзик " в действителност са дружно, или не.
" Флагман " осведоми, че в действителност двамата не са дружно от края на предходната година, малко след успеха на Кобрата над Хюи Фюри в " Арена Армеец " в София. Причина за това е, че боксьорът ни в тежка категория живеел все по-малко в България и това не допадало на певицата.

Изданието обаче написа още, че към днешна дата Пулев има нова другарка. Двамата даже живеели на фамилни начела, а Кобрата и Андреа успяли да запазят другарски връзки, което се подсказва от помощта, която русокоската оказва на Кубрат във " войната " му с Джени Суши.
Агентът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев пък показа по кое време можем да чакаме нов мач на българската боксова звезда. Повече по тематиката може да видите ТУК .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР