През изминалата седмица Megami Club Plovdiv обедини парти вечерите в

...
През изминалата седмица Megami Club Plovdiv обедини парти вечерите в
Коментари Харесай

Женско царство в Megami Club Plovdiv на Woman Like It седмицата

През миналата седмица Megami Club Plovdiv сплоти празненство вечерите в тематиката " In Paradise ", която изцяло отговори на истината. Гостите в Богинята на нощния живот се усещаха в парадайса на земята. Перфектната празненство конюнктура беше допълнена с наличието на едни от най-големите музикални звезди на България.

Скандалната Теди Александрова с чест откри седмицата. Палавите й шлагери, като самата нея, звучаха до сутринта в Megami Club Plovdiv особено за прелестните меломани.

Класната и стилна певица Алисия зарадва публиката в Богинята на нощния живот с осъществяване на шлагерите си онлайн в четвъртък. Както постоянно красива, неустоимо секси и доста, но доста звездна, изпълнителката на " Златото на тати " даде максимума от себе си на съвършената вечер.

Този, който няма потребност от показване - Азис в петък вечер имаше мотив да чества в Megami Club Plovdiv. Неговият шлагер " Мотел " набра 56 милиона гледания в YouTube за една година. Бройката е впечатляваща и казусът си заслужава мощната страст, която Азис изпитва и която показа с голямата аудитория в Богинята на нощния живот.

" In Paradise " тематиката доближи кулминационния си миг в събота вечер. Беше внушително събитие!

Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три празненство богини.

В сряда, като за начало, ще пее Яница. Звездата ще показа в Megami Club Plovdiv своята нова ария " Отмъстителката ", която публично излезе преди седмица. Не пропускайте пловдивската премиера!

" Хулиган " - ката на попфолка, както към този момент назовават Джена поради едноименния й шлагер, ще ви чака в четвъртък на сцената на Megami Club Plovdiv. Певицата се е потвърдила през годините като обичана изпълнителка на хиляди фенове, които нямат самообладание да я видят онлайн в заведението.

Една от най-новите попфолк звезди Лорена ще има удоволствието и достойнството да направи първото си присъединяване в Megami Club Plovdiv. Звездата към този момент има няколко шлагера, с които завоюва сърцата на към този момент доста фенове. Сигурни сме, че Лорена ще се показа съвършено в петък вечер на сцената на Богинята на нощния живот и ще Ви впечатли.

В края на женската седмица в Megami Club Plovdiv ще се състои кулминационното събитие " Woman Like It ". Заповядайте!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР