През изминалата седмица Honda показа най-новото поколение на хотхеча Civic

...
През изминалата седмица Honda показа най-новото поколение на хотхеча Civic
Коментари Харесай

Рекламна брошура разкри мощността на новия Type R

През миналата седмица Honda сподели най-новото потомство на хотхеча Civic Type R. Колата бе показана в поредност от фотоси, само че за жалост от Honda не разкриха мощността на известния модел. Единственото, което споделиха от компанията е, че той ще е по-мощен от своя предходник и ще употребява същия мотор.
`Рекламна

Очаквано, тази информация нямаше по какъв начин да остане доста време в загадка и в японските медии бързо се появи информация за мощността, която Type R ще предлага. Изданието Tire Meets Road се базира на неназован източник, който твърди, че рекламна листовка на модела разкрива нейната мощ. За японския пазар тя е 330 конски сили.
`Рекламна

Според данните, тази мощ се доближава при 6500 оборота в минута, до момента в който оптималният въртящ миг от 420 нютон метра се доближава сред 2600 и 4000 оборота в минута. Не е ясно дали тази мощ ще бъде непокътната и при европейския модел, само че в случай че това е по този начин, то Civic Type R ще може да се похвали с 10 конски сили повече от своя предходник и 20 нютон метра бонус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР