През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) се търгуваше в диапазон заедно

...
През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) се търгуваше в диапазон заедно
Коментари Харесай

Dogecoin: Ще има ли скок на цената след действията на Binance?

През миналата седмица Dogecoin (DOGE) се търгуваше в диапазон дружно с останалата част от крипто пазара.

Меме монетата означи кратковременно нарастване на цената след изстрелването на галактическия транспортен съд SpaceX Starship, само че бързо спадна, когато ракетата избухна в пламъци. Въпреки това DOGE може да има късмет да се възвърне с помощта на новото листване на Binance, най-голямата криптовалутна борса в света по размер на търговията.

В четвъртък Binance разгласи стартирането на нова комерсиална двойка за Dogecoin – TUSD/ DOGE . Тази двойка ще разреши на потребителите да търгуват DOGE с желаната от Binance постоянна монета TUSD.

Решението на Binance да смени двойката си за търговия с Биткойн (BTC) с нулева такса от BUSD на TUSD по-рано тази година, откакто емитентът на BUSD, Paxos, получи от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC), докара до солиден спад в пазарната капитализация на BUSD.

С поддръжката на Binance известността на TUSD бързо набъбна, а новата комерсиална двойка за DOGE се чака да усили още повече размера на търговията с нея.

Двойката TUSD/DOGE беше записана за търговия в Binance в петък, 28 април, с нулеви такси. Binance също по този начин задейства Binance Spot Grid за меме монета в границите на 48 часа след началото на търговията. Освен това борсата разгласи още две нови двойки за търговия: WBTC / USDT и USDT/ARS.

Стартирането на новата комерсиална двойка TUSD/DOGE се счита за бича вест за Dogecoin, защото се чака тя да усили размера на търговията с актива в Binance. На борсата към този момент се падат над 20% от общия размер на търговията с DOGE, а новата комерсиална двойка се чака да насърчи още повече търговията.


 


В резултат на това цената на DOGE евентуално ще се увеличи и в случай че бичият подтик се резервира, цифровия актив може да доближи $0.1, което би било нарастване с 20%.

Въпреки че сега DOGE се търгува на цена от $0.08025, което съставлява растеж от 0.72% на 24-часовата графика, на седмичната графика токенът е понижен с 4.77%. Въпреки това стартирането на комерсиалната двойка TUSD/DOGE е позитивно развиване за Dogecoin и евентуално може да помогне на меме монетата да се възвърне от последните си загуби.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР