През изминалата нощ поривите на вятъра достигаха до 90 км/ч,

...
През изминалата нощ поривите на вятъра достигаха до 90 км/ч,
Коментари Харесай

Отстраняват щетите, нанесени от силния вятър във Враца /снимки/

През миналата нощ поривите напразно доближиха до 90 км/ч, вследствие на което има развалени коли, счупени клони на дървета и прекратени електрозахранващи кабели.
Най-сериозни са вредите по постройката на Военно окръжие, където покривната структура се отлепя от железобетонната плоча и унищожава изцяло покрива на къща, намираща се в непосредствена непосредственост до обекта. Още в 3.30 часа тази нощ, екипи на локалната администрация, БКС, полиция, Пожарна сигурност и военни са били на мястото, като живеещите в къщата са изведени, а районът е обезопасен. Няма потърпевши лица.
Вятърът е разрушил и част от покрива на кулата на хижа „ Вестител “.
Своевременно бе призован общинския спешен щаб, където се взе решение за почистване на детайлите от покривната структура на постройката на Военно окръжие и остойностяване на вредите на частния дом. На семейството, което е директно наранено от бурята, е оказано цялостно съдействие и при нужда може да бъде краткотрайно настанено в общинско жилище.
Успоредно с това, екипи на БКС и Пожарна сигурност работят по премахване на счупените клони и паднали дървета в града. Дейностите ще продължат през целия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР