През изминалата нощ е възникнало ПТП на ул. Дупнишко шосе“

...
През изминалата нощ е възникнало ПТП на ул. Дупнишко шосе“
Коментари Харесай

Жена пострада при катастрофа в Кюстендил, и още...

През миналата нощ е зародило ПТП на ул. „ Дупнишко шосе “ в Кюстендил. Водачката е изгубила надзор над автомобила „ Опел “ и е предизвикала произшествието. Оказана й е здравна помощ в кюстендилската болница – с фрактура на десния крайник е. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил на 7.11-2022 година за осъществена кражба на ел. скара и фритюрник от двора на къща в града. След подаването на сигнала от притежателя на парцела са подхванати незабавни дейности и причинителите са открити – единият е на 22, а другият – на 24 година За случая е известен наблюдаващ прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. 52-годишният лидер на л.а. „ Дачия “ е тестван на ул. „ Сливница “ в града на 7.11.2022 година, изработен му е тест с техническо средство – резултатът е 1.52 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е арестуван с полицейска заповед. За случая е известен дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР