През изминалата година европеизмът като идеология вече придоби завършен вид:

...
През изминалата година европеизмът като идеология вече придоби завършен вид:
Коментари Харесай

Грета Тунберг била символ на извратения европеизъм

" През миналата година европеизмът като идеология към този момент закупи приключен тип: към мултикултурализма, към съсредоточаването върху малцинствени групи, включително на полови извратеняци, се добави към този момент и несъразмерната угриженост за климата и запазване на природата. Ако до предходната година можехме да характеризираме европейската идеология с един единствен облик – този на Кончита Вурст, в този момент към този момент облиците станаха два, като вторият е на Грета Тунберг ".

Това съобщи доцент доктор Георги Чанков, учител в УНСС разяснявайки така наречен зелена договорка, препоръчана от ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. По думите му това е " поръчка за ритуално самоубийство на Европейски Съюз ".

Чанков показа, че не може да си отговори на въпроса " дали този документ е писан от простаци или е предопределен за простаци, или пък има и трета най-лоша опция – документът да е писан от Грета Тунберг и да е предопределен за четене също от Грета Тунберг ".

Зад видимо благородната цел стои цялостна липса на стопански разбори, цялостна липса на знания по химия, по биология, по енергетика и така нататък, уточни доцентът. " Европейски Съюз си слага благородната цел да избави света, макар неговото предпочитание и с благородната цел да се изолира в един зелен прелестен остров, който предлага високо качество на живот ", интерпретира предлагания зелен план Чанков и предизвести, че ще пострада освен Европейски Съюз.

Европейски Съюз не може да се изолира, той е енергийно подвластен и зелената договорка с технологиите, които предлага, не може да обезпечи енергийна самостоятелност, само че сигурно тази договорка ще отслаби конкурентоспособността на Европейски Съюз на международния пазар, предизвести Чанков и означи, че Европейски Съюз не има никакъв софтуерен монопол, не създава нищо, което останалите не са в положение да произведат.

" Няма какво Европейски Съюз да предложи на останалия свят, изключително, в случай че си наложи непринудено зелени ограничавания пред стопанската система, в случай че увеличи индустриалните си разноски в употребява на някакви нелепи начини за набиране на сила ", безапелационен е Чанков. Той е уверен, че тази цел " както е невъзможна за реализиране, по този начин ще бъде публично сложена на България и ще аргументи огромни вреди на Европейски Съюз като цяло и изключително на България ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР