През идните шест дни ще има мощни магнитни бури, сочат

...
През идните шест дни ще има мощни магнитни бури, сочат
Коментари Харесай

Мощни магнитни бури ни връхлитат в следващите шест дни

През идните шест дни ще има мощни магнитни стихии, сочат прогнозите на Международната галактическа станция. Те ще причинят главоболие, настинка, изпотяване, световъртеж и промени в стойностите на кръвното налягане.

Това заяви утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят стартира " психологът доцент Маргарита Бакрачева.

Бакарчева подсети, че магнитните стихии покачват равнището на стрес. Те в допълнение карат хората да се усещат изморени или нападателни, реакции, които не са предизвикани от съответни условия, добави още специалистът.

Според доцент Маргарита Бакрачева можем да намерим салдото, като не се опитваме да даваме повече от себе си. Важно е да не подвигаме сами летвата прекомерно високо и когато усетим, че има нещо, което е нетипично, да оставим известно пространство. Да не пожелаваме повече от себе си и да се върнем към нещата, които са малко като количество, само че доста като качество, сподели специалистът.

Маргарита Бакрачева цитира проучване в Австралия, което подрежда обществените мрежи като един от главните фактори за отрицателни страсти. Хората наблюдавайки другите в обществените мрежи, имат чувството, че техните другари се забавляват повече, уточни Бакрачева. Тя предложи да гледаме горе вдясно, когато се почувстваме по-тъжни.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР