През идната седмица ще се подпише коалиционното споразумение между политическа

...
През идната седмица ще се подпише коалиционното споразумение между политическа
Коментари Харесай

Воля подписва предизборно споразумение с три партии

През идната седмица ще се подпише съдружното съглашение сред политическа партия " Воля ", партия " Обединена социалдемокрация ", Българската социалдемократическа партия и Български земеделски народен съюз „ Александър Стамболийски ".

 © БГНЕС
Четирите обединения ще се явят с обща листа за евроизборите, като всяка от тях ще разчита на преференциалния избор. Това разгласи в Пловдив икономистът Кольо Парамов, който ще е претендентът на Обединените социалдемократи за Европейския парламент.

Новото обединяване ще търси контакти и с други обединения от демократичното пространство, както и с многочислените организации на запасните офицери в България. Целта е да се възроди социалдемократичната концепция и тя да бъде показана с нов метод на изборите.
Кольо Парамов, партия „ Обединена социалдемокрация ": За да успеем посредством преференцията да се преброим дали има място в България за социалдемокрация, по какъв метод би трябвало социалдемокрацията да се изяви.
Според Обединените социалдемократи в страната липсват правдивост и взаимност, за сметка на голямото замогване на група олигарси и техните близки.

Парамов се разгласи за тотална инспекция на олигарсите и приемането на пряк конфискационен закон,за коренни промени в правосъдната власт и в банковата система. Той предизвести, че в случай че до юли не станем членове на банковия съюз, ще сме закъснели прекалено много.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР