През горещия месец август продължава поредицата от концерти на Марио

...
През горещия месец август продължава поредицата от концерти на Марио
Коментари Харесай

МАРИО БИОНДИ РАЗПАЛИ ВУЛКАНИЧНИ СТРАСТИ НА ФЕСТИВАЛА „ETNA IN SCENA”

През горещия месец август продължава поредицата от концерти на Марио Бионди на неповторими италиански подиуми.

След като преди няколко седмици артистът пя на средновековната сцена „ Хоршовски”, ситуирана на върха на град Монфорте д’Алба, в този момент звездата стана част от тазгодишното издание на фестивала „ Etna in Scena”.

Той се организира в италианския град Джаферана Етнеа в Сицилия. Бионди обра овациите на публиката, изпълнявайки огромния си шлагер на лятото „ Sunny days”, както и доста от най-популярните си заглавия на внушителната сцена „ Falcone e Borsellino”, ситуирана в подножието на вулкана Етна.

„ Etna in Scena” е артистичен фестивал за музика, кино, танц и спектакъл, а неповторимото местополжение на сцената „ Falcone e Borsellino” подсигурява на феновете незабравими чувства, гарнирани с невероятна панорама, разкриваща неустоимата хубост на Сицилия.

Към богатата културна стратегия на фестивала „ Etna in Scena” тази година се включиха изпълнителите Кристиано Де Андре, Едоардо Бенато и още мн. др, а специфичен посетител беше тазгодишният победител в италианското музикално предаване „ Amici” Алберто Урсо.

Също толкоз трогателен се обрисува да бъде концертът на Марио Бионди в Зала 1 на НДК на 18 октомври от 20:00 ч., където артистът ще ни придвижи в неповторимата атмосфера на италианското лято, подправена с неповторимото соул звучене на изискания музикален жанр на Бионди.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР