През годините талантливата поп дива Кристина Агилера е променяла визията

...
През годините талантливата поп дива Кристина Агилера е променяла визията
Коментари Харесай

Секси на 40! Кристина Агилера в откровен разговор за тялото, неувереността и защо обича дупето си

През годините надарената поп дива Кристина Агилера е променяла визията си десетки пъти. От типичната тийнеджърка в ранните си години, до скандална и разкрепостена, мина през ретро вълна, та до през днешния ден, когато певицата е намерила баланс в живота. Тя продължава да опитва, само че признава, че не следва фешън правила, а прави това, което на нея ѝ харесва. 

От доста слаба, до по-пищна, Xtina постоянно е предизвикала спор по отношение на физическите си ограничения. Едни я подлагаха на критика, че е прекомерно слаба, а по-късно, че е качила килограми, само че в последна сметка 40-годишната певица не е от звездите, които се тормозят от измененията, а се гордее с тях. 

Виж още:

" Мисля, че всички имаме хубави дни и неприятни дни, когато става дума за това по какъв начин се одобряваме ", споделя звездата пред сп. " Health ". Тя споделя, че през годините е имала от време на време моменти, когато не се е чувствала уверена в себе си, само че с придвижване на възрсатта от ден на ден стартира да прави оценка това, което има и се приема изцяло. 

" Когато влязох в шоубизнеса, мразех това, че съм прекомерно слаба. След като навърших 21 започнах да пълнея малко и обикнах новите си извивки ", споделя певицата, която обаче не стопира да се грижи за физическата си интензивност. През годините е практикувала разнообразни спортове, само че в последните няколко е разкрила, че йога практиките са най-хубави за нея. Балансират я, а в това време другите упражнение (асани), раздвижват тялото на звездата. Медитацията също оказва помощ, с цел да остане с чист и спокоен разум. 

" Харесва ми, че в този момент имам дупе. Винаги съм казвала, че е доста по-интересно да се следи женското тяло, а не мъжкото ", споделя още носителката на шест награди " Грами " и добавя, че от време на време ѝ е мъчно да гледа свои остарели фотоси, на които е прекомерно слаба. 

Виж още:

Последните няколко години бяха много натоварени за Агилера, която се завърна на музикалната сцена с добре признат от критиците албум ( " Liberation " от 2018 г.) и две турнета - в Съединени американски щати и Европа, а по-късно и с поредност от концерти в Лас Вегас. Пандемията е трансформирала някои от проектите на Кристина, която е трябвало да продължи с концертната си активност, само че не съжалява, тъй като е намерила време да преоткрие себе си, да подреди целите си, само че най-много - да прекара време със фамилията си у дома, без да се постанова да излиза. 

" Работя от 7-годишна. Когато не работя, усещам тежка виновност, че не върша нещо. Чувство, което е вкоренено в мен от малко момиче, че би трябвало да се срамуваш, в случай че не продължаваш да държиш равнището. Децата в шоубизнеса са все сравнявани, конкуренцията за триумф е огромна. Доста шантаво е да израснеш в такава среда ", споделя певицата, която е признателна, че е имала време за себе си и околните си през последната година. Припомняме, че Кристина стартира да пее по сватби и кръщенета, когато е единствено на 6 години, а няколко години по-късно става част от бандата на " Мики маус клуб ", където изгравят и други звезди - Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс, Райън Гослинк и други

Виж още:

В края на 2020 година, Кристина стана на 40 години и споделя, че се усеща прелестно в кожата си, не се тормози от стареенето и даже регистрира, че човек става може би малко по-смел, тъй като осъзнава, че животът е прекомерно къс. " Взех решението да сътворявам страсти и мемоари за себе си, само че и също, че не би трябвало да се тормозя за мнението на другите хора за мен ". 

Певицата постоянно е говорила, че би трябвало да се одобряваме такива, каквито сме, да не се тормозим да приказваме свободно. За нея увереността е от голяма важност, само че тя самата не постоянно я е имала. " Много хора са сюрпризирани, когато им кажа по какъв начин съм се чувствала за едно или друго нещо в живота си ", споделя певицата, която постоянно предава моментната си страст в песните. Тя намерено приказва за депресиите и напрежението, с които се е сбълскала в шоубизнеса, само че за благополучие е съумяла да откри баланс.

Кристина работи по два албума - един на британски и още един, само че испаноговорящ, който ще е втори за нея. Макар да не показа повече елементи към записите, новата музика от Агилера се чака доста скоро.

Изображение: https://www.instagram.com/xtina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР