През годините сме виждали Кейт Мидълтън в какви ли не

...
През годините сме виждали Кейт Мидълтън в какви ли не
Коментари Харесай

Неочакваната поява на Кейт Мидълтън на финала на Евровизия

През годините сме виждали Кейт Мидълтън в какви ли не функции около главната й - до неотдавна херцогиня на Кенсингтън, а неотдавна принцеса на Уелс. Дали ще показва умения по някой спорт или ще сипва бира в някой пъб, тя постоянно е просто съвършена.

Миналата събота, 13 май, в Ливърпул се организира финалът на песенния конкурс Евровизия. Победител стана шведката Лорийн, само че имаше и едно друго осъществяване, с изключение на нейното, за което всички приказват.

Събитието бе намерено с видео към песента " Гласовете на новото потомство " на миналогодишните спечелили от Украйна оркестър Калуш. А в него изненадващо видяхме принцесата на Уелс, която свири на пиано. Появата й е доста къса - към 10 секунди, само че с огромно значение.

С присъединяване си в клипа Мидълтън показва поддръжка към украинския народ. Направи го и посредством избора си на тоалет - красива рокля с едно голо рамо на Jenny Packham в синьо, един от цветовете на украинското знаме. Нея тя съчета с обеци от сбирката на починалата кралица Елизабет Втора.

От кралския двор разкриха, че видеото с присъединяване на Мидълтън е снимано предишният месец в Червената стая в замъка Уиндзор. Освен нея, в откриващата ария взеха присъединяване британецът Сам Райдър, който остана втори на миналогодишния конкурс, както и легендата Андрю Лойд Уебър, предава Independent.

Изненадващата поява на принцесата на Уелс провокира вълна от мнения в обществените мрежи и всички бяха прелестно сюрпризирани да я видят и тук, и то в тази необикновена за нея роля.