През годините сме се изградили като екип и сме натрупали

...
През годините сме се изградили като екип и сме натрупали
Коментари Харесай

„Спаси София“ ще търси обединение с ДБ и ПП

През годините сме се построили като екип и сме натрупали административен и политически опит. Но най-важното е, че имаме специалисти във всички сфери от развиването на Столична община.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Борис Бонев от „ Спаси София “.

След тежките години на ръководство на ГЕРБ е значимо да има единен антигерб, само че и проразвитие фронт в София. В него бихме присъединили дейни жители и цивилен организации и политически партии като Демократична България и Политическа партия. Мисля, че има предпочитание и от двете страни за обединяване.

 
Ако ГЕРБ желаят да ни припознаят, ние ще се отприпознем на секундата. ГЕРБ е врагът. ГЕРБ е партията, която за 17 години не реши нито един систематичен проблем на София.
Борис Бонев, „ Спаси София “

Всяка една рецензия от нас е съпроводена с евентуални решения, най-малко няколкото, тъй като постоянно има повече от един правилен път да се реализира задачата, пък сподели Стефан Спасов от организацията.

Няма друга организация в София, което през годините да е дала толкоз доста градивни оферти за решение на проблемите. Стига се до случаи, в които ГЕРБ отхвърлят нашите оферти и месец по-късно внасят същите, сподели Бонев.

По думите му измежду най-големите проблеми на София са мръсният въздух, поради който по публична статистика към 900 софиянци годишно преждевремнно губят живота си, трафикът, неналичието тук-там за паркиране, неналичието тук-там в детските градини, презастрояването, унищожаването на зелените площи, нередовният градски превоз.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР