През годините криптовалутите се превърнаха във все по-популярна инвестиционна опция

...
През годините криптовалутите се превърнаха във все по-популярна инвестиционна опция
Коментари Харесай

4 токена под $1, които да държите през 2023 г: Polygon , RenQ Finance , Floki , Dogecoin

През годините криптовалутите се трансфораха във все по-популярна капиталова алтернатива за доста хора, с помощта на децентрализирания си темперамент и капацитета за забележителна възвръщаемост. Въпреки че Биткойн и Етериум от дълго време са най-известните криптовалути, няколко други токена също заслужават внимание.

В тази публикация ще разгледаме по-отблизо четири токена, които са на стойност под $1 и се чака да отбележат забележителен растеж през 2023 година, а точно: Polygon (MATIC), RenQ Finance (RENQ), Floki (FLOKI) и Dogecoin (DOGE).

Polygon (MATIC)

Polygon е решение за мащабиране от втори пласт на Етериум, което има за цел да реши проблемите с мащабируемостта на мрежата. Polygon обезпечава бързи, евтини и сигурни транзакции, като в същото време резервира преимуществата на Етериум екосистемата.

MATIC, родният токен на мрежата Polygon, означи забележителен растеж през миналата година и сега се търгува на цена към $0.8971. С все по-широкото приемане на Polygon и възходящото търсене на решения от втори пласт специалистите предвиждат, че MATIC евентуално може да доближи $1.41 или повече до края на 2023 година

RenQ Finance (RENQ)

RenQ Finance е ръководена от общността децентрализирана финансова платформа, която има за цел да свърже изолирани блокчейни и да сътвори междуверижна съгласуемост за продан на активи. Платформата предлага разнообразни услуги, в това число фарминг на доходи (yield farming), стейкинг и “launchpad ” за ранен достъп до обещаващи планове.

RENQ е родният токен на екосистемата RenQ Finance и отбелязва забележителен напредък от стартирането си през 2023 година Понастоящем токенът се намира в последния си стадий на предварителна продажба и се чака скоро да бъде регистриран на огромни тържища. С възходящия интерес към DeFi и обмена на активи сред веригите, специалистите предвиждат, че RENQ евентуално може да доближи $3 или повече през 2023 година

Floki (FLOKI)

Floki е меме токен, въодушевен от едноименния воин от известния ефирен сериал “Vikings ”. През последните месеци токенът означи забележителен растеж с помощта на своята постоянна общественост и напъните, в посока маркетинг на плана.

Макар че дълготрайната жизненост на Floki към момента не е сигурна, токенът означи обилни облаги за къс интервал от време. С възходящата известност на меме монетите специалистите предвиждат, че FLOKI евентуално може да доближи $0.000116 или повече през 2023 година

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin е меме основана криптовалута, която беше основана като смешка, само че от този момент набра голяма известност. През последните години токенът означи забележителен растеж с помощта на поддръжката на известни персони като Илон Мъск и Марк Кюбан.

Макар че бъдещето на Dogecoin към момента не е несъмнено, токена потвърди своята резистентност, даже по време на пазарни спадове. С възходящата известност на криптовалутата и възходящото търсене на меме монети, специалистите предвиждат, че DOGE евентуално може да доближи $0.18 или повече през 2023 година

RenQ Finance е най-хубавият избор

Въпреки че и четирите токена, упоменати нагоре, имат капацитет за обилни облаги през 2023 година, RenQ Finance се откроява като най-хубав избор. Уникалните характерности на платформата, в това число продан на активи сред веригите и launchpad за ранен достъп до обещаващи планове, я отличават от другите DeFi платформи.

Освен това стабилната общественост на RenQ Finance и възходящият интерес към плана я трансформират в обещаващ капиталов вид. След като финалният стадий на предварителната продажба на токена към този момент е разпродаден на 88.90%, а цената при листване е $0.070, специалистите предвиждат, че RENQ евентуално може да доближи $3 или повече през 2023 година

В умозаключение, макар че вложението в криптовалути може да бъде рисковано, държането на тези четири токена за 2023 година може евентуално да донесе забележителна възвръщаемост. А за тези, които търсят евтина капиталова алтернатива с капацитет за голяма възвръщаемост, RenQ Finance (RENQ) се откроява като обещаващ избор.

Инвестирането в RenQ Finance на сегашния стадий на предварителна продажба дава опция на вложителите да влязат рано и евентуално да получат обилни облаги през идващите месеци и години. Тъй като планът се доближава към стартирането си, се чака той да провокира огромен звук и да притегли повече вложители, което евентуално може да докара до големи облаги за ранните участници.

Кликнете тук, с цел да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР