През годините футболистите са използвали различни извинения за своите закъснения

...
През годините футболистите са използвали различни извинения за своите закъснения
Коментари Харесай

Футболист оправда закъснението си за тренировка с... отвличане от извънземни

През годините футболистите са употребявали разнообразни извинения за своите закъснения за подготовка, само че аржентинецът Гийермо Марино напряко бие всички останали. Преди години той обяснил, че се появил по-късно на занятие на Универсидад де Чили, защото бил похитен от извънземни. Това става по времето, когато отпред на отбора е Хорхе Сампаоли, придобил известност с работата си като селекционер на чилийския народен тим. За забавната преживелица описа различен някогашен състезател на тима Густаво Лоренсети.

„ Гийермо сподели, че е просрочен за една от тренировките на тима, тъй като бил отвлечен от извънземни. Обясни по какъв начин се е случило всичко и по какъв начин се е чувствал. Вероятно има хора, които нямат проблем да кажат, че са били отвлечени от инопланетяни и след два дни са били върнати. Гийермо не е от тях. Той е доста принципен. Всички, които го познават, ще потвърдят думите ми “, съобщи Лоренсети пред „ Lado B “.

„ Марино сподели по какъв начин ненадейно се е изгубил и е бил отвлечен. Обясни по какъв начин са му взели душата, с цел да я проучват, а от самото начало са следили за здравните му индикатори. Честно да си призная, аз имам вяра в извънземни. Неговото пояснение беше толкоз правдиво, че аз му повярвах. Вероятно е по-добре да се потърси неговото пояснение, само че във всички случаи аз съм сигурен, че е бил похитен “, добави 35-годишният аржентинец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР