През годините едно нещо не се промени. Това е начинът,

...
През годините едно нещо не се промени. Това е начинът,
Коментари Харесай

Цветанов в Поморие: БСП правят политиките си с манипулации и черен пиар

През годините едно нещо не се промени. Това е методът, по който Българска социалистическа партия прави политиките си – с операции и черен пиар. Това е лесният метод, само че по този начин не се оферират действителни политики в отговор на потребностите на българските жители.

Това съобщи в Поморие ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. В Поморие той взе присъединяване в регионалния семинар на ГЕРБ-Бургас „ Отворено ръководство, коалиция и непоклатимост “, оповестиха от пресцентъра на партията. В рамките на форума Цветанов изнесе лекция на тематика „ Политическата обстановка в страната. Предизвикателства пред партията по отношение на идните избори за членове на Европейския парламент и Местни избори. Българското председателство на съвета на Европейски Съюз “. Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява, че нашата роля е да противодействаме на тези операции и акции с подправени вести като бъдем посланиците, които споделят истината на хората.
12
„ Новите провокации пред ГЕРБ са по какъв начин да затвърдим поддръжката, която получавахме до момента, и по какъв начин да притеглим младите. 10 години в законодателната и изпълнителната власт и 12 години в локална не е малко време. Хората одобряват за даденост направеното от нас през цялото това време. Младите, които в този момент са на 24-25 година и които ние се стараем да притеглим към нас, не помнят какво е било преди 12 години “, означи Цветанов и добави, че тогава ГЕРБ е трябвало да се потвърждава, а триумфът да се завоюват изборите е бил извънредно сложен.

Той акцентира ролята на Димитър Николов и какъв брой по-различно е изглеждал Бургас преди неговото ръководство. Цветан Цветанов разиска с присъстващите и настоящите политически тематики, като не пропусна да изтъкне триумфите на държавното управление през последните месеци. „ Няма делегация, която да не оцени гостоприемството ни и всичко това, което се прави от България “, безапелационен бе той. По думите му при започване на седмицата в София е имало историческо събитие. „ Приехме процедурните правила за парламентарен надзор върху работата на Европол от страна на националните парламенти и Европейския парламент. Този политически консенсус бе плод на доста взаимни старания сред страните-членки на Европейски Съюз и представителите на европейските институции “, разясни Цветанов, който е и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание. В рамките на събитието той връчи карти за участие в партията на 11 представители от общинските структури в Бургаска област.
12
На собствен ред кметът на Бургас Димитър Николов акцентира какъв брой е значима ролята на ГЕРБ за развиването на района. „ Инфраструктурните планове, с помощта на които област Бургас дръпна напред, са извънредно с помощта на положителната работа с държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ръководещото болшинство в Народното събрание. Благодаря и на Цветан Цветанов, с който постоянно сме работили чудесно “, сподели още Николов.
12
„ Заедно с сътрудника ми депутат – Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в... към профила, имаме упоритостта този конгрес да стане обичаен на тази дата всяка година. Радостен съм, че има толкоз хора тук през днешния ден. Структурата на ГЕРБ в Бургас през годините е потвърдила, че е една от най-силните в страната “, бяха думите на народния представител от ГЕРБ-Бургас и регионален координатор на партията Димитър Бойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР