През февруари замразихме цените на тока за домакинствата и така

...
През февруари замразихме цените на тока за домакинствата и така
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Монтана: Няма да допуснем хората да студуват и гладуват


" През февруари замразихме цените на тока за семействата и по този начин спасихме хиляди фамилии от студа. Увеличихме заплати, детски, майчинство, пенсии, ваучери за храна, с цел да няма апетит. Така ще създадем и в този момент в бъдещо държавно управление: ще наложим таван на цените, ще увеличим минималната заплата, ще предложим необлагаем най-малко, преизчисление на пенсиите и нарастване на вдовишките надбавки, помощи за енергийно бедните. Няма да допуснем хората да студуват и гладуват през зимата. Има пари в бюджета за тези ограничения. Борисов лъже и плаши с финансов апокалипсис. Важно е кой защо желае да се харчат парите от бюджета. Ние сме безапелационни, че те са нужни за увеличение на приходите и стабилизация на стопанската система. Готови сме незабавно да стартираме с 10 закона, които ще подсигуряват успокоение на фамилиите и непоклатимост на България. "
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при визитата си в Монтана. Тя бе посрещната от лидера на листата на " Българска социалистическа партия за България " в региона Ирена Анастасова и останалите претенденти за народни представители от левицата.
Монтанската организация на Българска социалистическа партия означи и 120 години от основаването си. На събитието участва и лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Враца Атанас Зафиров. />
" Днес са ни събрали два мотива: единият - 120-годишнината на партийната организация в Монтана. Това е нашето минало, историята ни. Това сме ние - бунтовни, непокорни, борци за заслужено общество. Това са нашите загуби и победи, нашите борби, пътят ни до през днешния ден. Това е и част от историята на моя живот, тъй като преди доста години тук станах член на партията. " Така прочувствено се обърна към своите съграждани и другари в града лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова.>
С част от вас живяхме и живеем в разнообразни публични условия. Преди доста години изградихме една мощна, просперираща България - с развита промишленост, с положително и налично опазване на здравето, с обучение на международно равнище, сигурно и отбрана на жителите. Създадохме върхови достижения в науката, българи летяха в Космоса, напомни социалистката.
Днес, 33 години след прехода, нещата са други, само че борбите ни още веднъж са за неща, които към този момент имахме - за обществена правдивост, за повишение на приходите, за превъзмогване на все по-отчайващото разслоение в обществото, за налично опазване на здравето, за качествено обучение. Тези борби Българска социалистическа партия ги води поредно и праволинейно. Тези борби ги водихме като съпротива в 44-тото Народно заседание. Водихме ги и в съдружното ръководство, уточни Анастасова.
И считам, продължи тя, че се справихме добре - увеличихме минималната работна заплата, увеличихме пенсиите, увеличихме компенсацията за втората година от майчинството, облекчихме налозите на фамилиите с деца, направихме детските ясли и градини безвъзмездни, замразихме цената на тока, помогнахме на хората с увреждания. И несъмнено не помня нещо, само че всичко това се случи с помощта на Българска социалистическа партия и на нашето присъединяване в държавното управление. И в това нямайте подозрение. Затова неприемливо е през днешния ден с тези изстрадани от нас достижения да се хвалят останалите участници в държавното управление.
Днес още веднъж сме пред избори и това е другият мотив да сме дружно в този момент, съобщи Ирена Анастасова. Когато започнаха същинските промени в правосъдната система, остарелият модел на корупция и зависимости даде реванш и смъкна кабинета, реализиран с взаимни отстъпки.>
Затова от всички нас зависи дали след дни ще дадем опция за завръщането му или ще продължим с отхвърлянето му с промени във всички сфери, започвайки с правораздаването, акцентира Ирена Анастасова. И продължи: Вярвам, че ще се оправим. Тази борба не е лесна и резултатите не идват бързо, само че ние в никакъв случай не сме били " бегачи на къси дистанции ". Тази борба си заслужава, тъй като, както постоянно в нашата история, е в името на хората.
Вярвам, че ще активизираме всички наши членове и симпатизанти в Монтана и региона и ще реализираме по-добри резултати от предходните избори. Вярвам, че нашите хора ще оценят направеното и ще разграничат лъжливите новопоявяващи се партии от нищото, които ще се върнат в него. А нас ни е имало преди нас и ще ни има и след нас! Защото сме същински!
Вярвам във вас и ви благодаря, че толкоз години не предадохте концепциите на дедите ни, на партията. Прекланям се пред нашите ветерани и прегръщам нашите младежи!
Нека дружно, мобилизирани и дейни, да се поздравим с триумф на 2 октомври! Успех на всички ни с номер 28, пожела лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Монтана и заместник-председател на социалистическата партия. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР