През февруари тази година ясновидката Николета Йорданова направи шокиращи прогнози

...
През февруари тази година ясновидката Николета Йорданова направи шокиращи прогнози
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Ясновидката Николета предрече трагедията с хеликоптер край Пловдив

През февруари тази година ясновидката Николета Йорданова направи шокиращи прогнози за бъдещето на България пред кореспондент на „ ШОУ “. Тогава тя показа, че в страната ни ще има голям брой произшествия, измежду които огромни автобусни катастрофи с жертви. Напоследък всяка вечер новините стартират с подобен случай на пътя. Черната хроника продължава да се ниже и ние взехме решение още веднъж да се чуем с ясновидката от Червен бряг, с цел да научим нови и настоящи видения.

Николета доста добре си спомня диалога ни и за огромно страдание добави, че произшествията на пътя ще продължат. „ Ще има освен такива произшествия, ще стартират и самолети да падат. Пак ще има взрив на самолетни произшествия, както и на огромни тирове и камиони “, шокира тя с виденията си. Бърза да посочи, че самолетните произшествия няма да са с машини на български самолетни компании, само че измежду починалите ще има много сънародници. За няколко години ще има десетина такива огромни произшествия, безапелационна е тя.
В момента има взрив на произшествия с рейсове. А Николета изяснява случая с нелоялната конкуренция. „ Конкуренцията сред компаниите е огромна и си вършат мизерии един на различен. Пред 7-8 години

при мен идваха от такава компания да им скапвам магия

Част от злополуките са поради нечистотия от конкуренцията. Жалко е, че умират почтени хора‘, добавя известната ясновидка.
В момента на диалога ни тя получава следващо привидение, което споделя с нашите читатели. Вижда запален рейс, голям пожар, само че не може ясно да надникне и да разбере дали ще има почтени жертви.
Има си пояснение и за непрекъснатите злокобни произшествия на пътя и забележителното им повишаване. „ Хората са изпаднали в паник офанзиви, в депресии, карат на хапчета, алкохол, трева и на джоджен. Депресиите са главната причина за злополуките.

Народът е под непрекъснато въздействие на антидепресанти, алкохол и опиати

При едно малко нехайство и всичко се обръща‘, споделя тя.
„ Преди няколко години клех един турски камионджия. Още бях млад водач, таман бях взела брошура и пътувах с щерка ми и нейно приятелче към София. Бях с една дребна кола, в тунела карам с 50 км/ч. Този камионджия наби няколко пъти клаксон и аз се панирах. Как съм го клела… Пожелах му да се обърне, както и такива като него отпадъци. Дали пък тези обети нещо не повлияха на тези катастрофи… Ама въпреки всичко не съм Господ, нали?! “, отсича тя.
Категорична е обаче, че злополуките са на приливи и отливи. „ Задължително е всеки човек да си прави курбан. Без значение дали има или не направена магия. Всеки да си избере дата и всяка година на нея да си прави курбан за здраве. Хубаво е да си купят икона, която да сложат на входната врата. По принцип, иконата би трябвало да вижда изгрев. Ако не е по този начин, дано бъде на входната врата‘, поучава Николета Йорданова.
Реши да показа с нас и една прясна история, случила се преди две седмици и я докарала до нескончаем рев. „ Случи се към 23 часа, бях си легнала и получих привидение.

Видях дете в тръба, заклещено и не може да излезе

Оня ден по новините видях, че дете е паднало в геран. Това съм видяла “, споделя тя.
Лятото чука на вратата, а с това идват и множеството пожари. „ Много дървета ще горят тази година. Виждам гора да гори. Нямам концепция дали ще е Рила или Пирин, само че ще е огромен пожар “, продължава с трагичните прогнози.
За да има баланс, тя предвещава и нещо положително за демографската конструкция на България. Тази година ще се раждат доста бебета. В същото време обаче ще има взрив на разводи. „ Ще се женят, след това ще се развеждат. На напред във времето ще са парите. Децата ще се карат с родителите си, няма да има взаимно съгласие. Поколенията са разнообразни. Моето потомство е комунистическо, до момента в който в този момент е наркоманско. Това е конфликт на ползи, характери, идеали “, остро дава отговор тя.
Що се касае до разхайтеното младо потомство, което залита от ден на ден към опиатите, тя изрично дава отговор, че нещата ще стават все по-зле. „ Още повече ще се ускори тази приложимост на опиати. Ще узаконят тревата в България след време. Умишлено ще го създадат. Това е политическа работа. Мразя я политиката, тъй като всички мошеници са вътре “, споделя тя.

Подготви: Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР