През февруари ще се случат няколко грандиозни астрологични събития. На

...
През февруари ще се случат няколко грандиозни астрологични събития. На
Коментари Харесай

Любовна промяна за 4 зодии през февруари

През февруари ще се случат няколко грандиозни астрологични събития. На 14 февруари ще има съвпад на планетите на пристрастеността Марс и Венера, а на 16 февруари ще има пълнолуние в Лъв (знак на обич и флирт).

Жадуващи за промени в тъкмо този любовен аспект са мнозина и точно в този момент ще се вземат доста значими решения - да се омъжите ли, да се разведете ли или пък просто ще срещнете нова и огромна обич, написа jenata.blitz.bg.

Какво ви чака вас и дали сте измежду тези зодии? На тези въпроси дава отговор астроложка, която е безапелационна, че тъкмо четири знака ще попаднат под най-силно въздействие на съответствува на към този момент упоменатите планети.

Водолей

На 16 февруари Водолеите ще имат същинско пълнолуние в бранша на връзките, брака и партньорството. Вероятно ще разберете какво тъкмо ви свързва със брачна половинка ви и какъв човек е той. Пълнолунието носи изясненост, което значи, че може да получите предложение за брак или бракоразвод или да разберете каква половинка ви е нужна за благополучен и съразмерен живот.

Планетите Марс и Венера ще се свържат във вашия бранш на пътуванията на дълги дистанции, миграция и самотност. Вероятно може да отидете със брачна половинка си на красива отмора или ще има промени в връзките ви поради ваше предпочитание да бъдете сами.

Лъв

Именно в първите дни на февруари всички Лъвове ще усетят началото на нов стадий в връзките си. Буквално на новолуние - 1 февруари, може да имате нов сътрудник, или ще би трябвало да избирате сред двама мъже/жени.

Планетите Марс и Венера ще се свържат във вашия бранш здраве и работа, което значи, че връзките с половинката ви, в случай че имате такава, ще се изяснят на фона на домашни отговорности, работни моменти или по отношение на вашата потребност от грижи.

Рак

Планетите на пристрастеността Венера и Марс са в съвпад във вашия бранш на взаимоотношенията, което значи че ви следва доста ярка среща или бързо развиване на към този момент съществуваща връзка. 14 февруари ще е денят, в който може да получите предложение за брак или пък такова за бракоразвод.

За раците, които не са обвързани, имаме страхотна вест - може да срещнете доста атрактивен човек от противоположния пол, който ще ви помогне да преосмислите отношението към себе си. Случаят, когато с помощта на влюбването в различен човек, се влюбваш в себе си.

Везни

На Свети Валентин планетите на пристрастеността Венера и Марс са в съвпад във вашия бранш за запознанства. Обикновено този аспект носи флирт и бонбонено-букетен интервал, позвънявания измежду нощ и влюбване в духа на " Хубава жена ". Едно е несъмнено - няма да ви е скучно. Освен красива и ярка романтика, ви чака океан от усеща и страсти, ревнивост и пристрастеност.

Ако сте женени, тогава през февруари или ще отидете на пътешестване, или ще забременеете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР