През февруари, навръх Свети Валентин, Кейти Пери и Орландо Блум

...
През февруари, навръх Свети Валентин, Кейти Пери и Орландо Блум
Коментари Харесай

Кейти Пери, Орландо Блум и защо отложиха сватбата

През февруари, точно на Свети Валентин, Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха. И всички зачакахме следващата блестяща, звездна женитба. Изглежда обаче, ще би трябвало да изчакаме още, тъй като бъдещите съпрузи са отменили огромното събитие.

То трябваше да се организира в този, финален месец на 2019 година, само че проектите са се трансформирали в последния миг.

А повода не е разколебаване от страна на Кейти или Орландо, а просто желанието им да изпипат всичко до последния подробност, което изисква съответното време.

Пери и Блум имат доста ясна визия по какъв начин желаят да се случи всичко във значимия ден и не са подготвени да вършат взаимни отстъпки с нищо, с изключение на с датата, явно, написа Hollywood Life.

Засега няма съответна информация по кое време тъкмо Кейти и Орландо ще си кажат по този начин чаканото " Да ". Но двамата така и така са сигурни, че им е писано да бъдат дружно цялостен живот, тъй че няколко месеца отсрочване на сватбата за тях не е никакъв проблем. А и сме сигурни, че чакането ще си заслужава. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР