През февруари или март да се сформира техническо правителство, а

...
През февруари или март да се сформира техническо правителство, а
Коментари Харесай

Мицкоски: До средата на годината предсрочни парламентарни избори в РС Македония

През февруари или март да се образува техническо държавно управление, а през май или юни да се проведат предварителни парламентарни избори, изиска на днешната конференция водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски.

Според него, предварителните парламентарни избори са единственото решение за излизане от рецесията, в която се намира страната.

„ Предсрочните избори не всеки път са най-хубавото решение, само че в положението, при което е ясно, че има съществени проблеми, с които настоящето държавно управление не може да се оправи, когато поколенията още веднъж са оставени да чакат пред вратите на Европейски Съюз, предварителните парламентарни избори са единственото решение за излизането от тази политическа, икономическа, енергийна, дипломатическа и цялостна рецесия в държавата”, сподели Мицкоски.

Според него, на страната е необходим „ нов подтик, нова мощ за промени, обща платформа, обединяване към нов контракт с народа по въпросите, които са значими за народа”.

Това е открит апел към властта за бързи избори като само решение за излизане от политическата и икономическата рецесия и нашето обвързване за битка за ново бъдеще, с която всички да бъдем ангажирани. В същото време упорствам за социална поддръжка от обособени лица и обществени групи, които да поддържат нашето предложение за избори, с цел да не губим нито месец повече, тъй като по този начин ще реализираме и социална готовност, добави водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР