Марджъри Тейлър Грийн казва, че държавите трябва да „обмислят отделяне от Съюза“

...
През февруари членът на Конгреса на Джорджия Марджъри Тейлър Грийн
Коментари Харесай

През февруари членът на Конгреса на Джорджия Марджъри Тейлър Грийн призова за „национален развод“ между червените и сините щати. Сега тя приема призива си за разцепление още повече, като насърчава държавите направо да „обмислят отделяне от съюза“.

В понеделник Грийн (R-Ga.) написа в X (бивш Twitter), че „ ако администраторът на Байдън откаже да спре инвазията на водения от картели трафик на хора и наркотици в нашата страна, щатите трябва да обмислят отделяне от съюза.“

„От Тексас до Ню Йорк до всеки град в Америка, ние се давят от предателските политики на Байдън за последната граница на Америка“, добави Грийн.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Преди месеци Грийн предложи „национален развод ”, а не, да речем, демократична форма на управление, беше необходима за разрешаване на споровете между републикански и демократични щати. „От болните и отвратителни проблеми на пробудената култура, набутани в гърлата ни, до предателската политика на демократа „Последната Америка“, свършихме“, каза тогава Грийн.

Най-забележителният опит за отцепване в историята на САЩ е, разбира се, това на 11-те южни щата на Конфедерацията, които се отделиха от съюза в опит да спрат премахването на робството на техните територии. Конфедерацията беше леко победена в Гражданската война. И все пак някои съвременни републиканци започнаха да гледат на отделянето като на благоприятна алтернатива на действителното изпълнение на работата на представителното управление.

През март републиканците в Тексас внесоха законопроект, който предвижда референдум за отделянето на щата от Съединените щати на изборите през 2024 г. Мярката ще позволи на тексасците да гласуват „дали щатът трябва или не да проучи възможността за независимост на Тексас и да представи потенциални планове на законодателния орган.“

През 2022 г. провалилият се кандидат за Конгреса на Охайо Дж. където мнозинството от гласоподавателите подкрепиха Тръмп да се отдели от страната.

„Не исках да бъда хип-звяр“, каза Маевски по време на предаване на живо, „но го имах в себе си заден джоб, за да кажа, че всеки щат, който е на червено, трябва да се отдели от Съединените щати.“

„За мен отделянето не е там. Всичко обаче зависи от това как оформяте диалога. Не можете просто, знаете ли, очевидно говорите на мен, друга история, но общото население, знаете, трябва да ги разбием лесно,” добави Маевски.

Докато Маевски не успя да влезе в изборна длъжност, многократните призиви на Грийн за наследяване не останаха незабелязани от нейните колеги в Камарата. „Имам кратка новина, Марджъри, отцепването не мина толкова добре за всички вас последния път. Ще знаете, че ако вашата страна ЧЕТЕ книги, вместо да ги забранява. В раздел 3 се казва, че започването на война срещу САЩ е предателство“, написа в Туитър представителят Джамал Боуман (D-N.Y.).

„Започнете да работите за СЪЕДИНЕНИТЕ американски щати или ни направете услуга и СЕ отделете от Конгреса ”, добави Боуман.

Още от Rolling Stone

Inside MTG и „Death Race” на Кари Лейк да стане вицепрезидент на Тръмп

Марджори Тейлър Грийн, колеги от десните фанатици, обвиняват Бог за наводненията на Burning Man

MTG Photoshops себе си в Mugshot на Fulton County

Най-доброто от Rolling Stone

Полезните идиоти, ново ръководство за най-уморените моменти от президентската кампания през 2020 г.

Анатомия на скандал с фалшиви новини

Радикалният кръстоносен поход на Майк Пенс

< p>Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР