През февруари 2018 г. сърцето на жителката на Финикс, Аризона

...
През февруари 2018 г. сърцето на жителката на Финикс, Аризона
Коментари Харесай

„Това е реално!“: Тина Хайнс умря за 27 минути и след това разказа, че била на небето!

 През февруари 2018 година сърцето на жителката на Финикс, Аризона (САЩ) Тина Хайнс стопира ненадейно. За благополучие на Тина, брачният партньор й бил до нея в този миг и незабавно се обадил на Спешна помощ, а до момента в който дойдат медиците, той правил на жена си изкуствено дишане.

Линейката пристигнала доста бързо, само че по пътя към болничното заведение трябвало да реанимират американката шест пъти, защото сърцето й ту започвало да бие, ту още веднъж спирало, а като цяло Тина била в положение на клинична гибел 27 минути

След реанимацията в гърлото на Тина била сложена дихателна тръба. Поради това дамата не можела да приказва, когато пристигнала в схващане. Въпреки това незабавно помолила сестрите да й донесат тетрадка и писалка. Когато създали това Тина благодарение на брачна половинка си написала „ Това е действително! ” и след това погледнала нагоре, намеквайки за съществуването на Рая.

Спирането на сърцето на Тина било изцяло ненадейно за нея и за нейните родственици, дамата в никакъв случай не е имала кардиологични проблеми. Само поради светкавичната реакция на брачна половинка и, животът и бил избавен. Когато на Тина и станало по-добре и тя към този момент можела да приказва,  почнала да споделя за това, което видяла и къде е била по време на клиничната гибел.

„ Всичко беше доста действително и доста блестящо. После видях фигура и това беше Исус, който стоеше пред черна врата, а зад него имаше блестящо сияеща жълта светлина “, споделя Тина. Сега, година след този случай, Тина към този момент се е възстановила изцяло и продължава да споделя историята си.

Племенницата на Тина била толкоз въодушевена от това, че направила татуировка на китката си, която повтаряла думите на Тина „ Това е действително! “ Според откривателите, по-голямата част от хората, претърпели клинична гибел, не си спомнят нищо за интервала, през който са били считани за мъртви.

Но към 10-20% виждат извънредно ярки образни и сензорни „ околосмъртни прекарвания “. Повечето лекари считат, че всичко е заради това, че след прекъсване на сърцето кръвта стопира да тече към мозъка и заради това мозъкът се „ бъгва “.

Но единствено с биохимични процеси не могат да бъдат обяснени сходни прекарвания. През 2013 година откриватели от университета в Мичиган провели опит върху плъхове. Спрели сърдечната им активност и по-късно следили интензивността на мозъка до гибелта на животното.

Оказало се, че тъкмо преди гибелта на плъховете в мозъка им се появява доста мощен гърмеж на интензивност. Според откривателите този гърмеж е доста по-силен, в сравнение с по време на естествената работа на мозъка и че това е „ гърмеж от висока синхронизирана мозъчна активност, която е присъща за мощно възбуден мозък “.

С други думи, в първите минути откакто тялото стартира да умира, мозъкът внезапно се държи по този начин, като че ли не просто е още жив, а прави доста комплицирана мисловна активност. Към това може даже да се приложи и терминът „ хиперактивен “. Мичиганските откриватели подозират, че сходни случаи на свръхактивност се срещат и при хората по време на клиничната гибел и те значат, че в този миг в действителност виждат и изпитват нещо.

Впрочем това от науката към момента не е доказано и всичко остава на равнище хипотези. Но за Тина и нейното семейство отговорът е категоричен – Небесата в действителност съществуват.

Инфо: http://paranormal-news.ru

Каква е тайната задача на чиновниците на светлината (номер 2 може да ви изплаши до смърт)?

 

Служителите на светлината демонстрират пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са пристигнали тук с цел да оказват помощ на планетата да стигне до по-висше  схващане. Те са необикновени…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР