През есента на 2016 г. Lynk & Co дебютира пред

...
През есента на 2016 г. Lynk & Co дебютира пред
Коментари Харесай

Lynk & Co показа модела си за Европа

През есента на 2016 година Lynk & Co дебютира пред света в шведския Гьотеборг. Мястото не бе инцидентно, защото Geely е притежател на Volvo и Lync & Co, а последните употребяват платформата на Volvo за своите модели. Тогава Lynk & Co съобщи, че има намерение да промени образа на автомобилния пазар. Направи първата стъпка година по-късно, когато за 2 минути и 17 секунди продаде 6000 коли по Интернет и влезе в Книгата на върховете Гинес.

Вчера компанията показа третия си модел, който ще предложи на клиентите в Европа. Премиерата на 02 се състоя в Амстердам.

Европейското произвеждане на марката ще се реализира в белгийския цех на Volvo в Гент, като то ще започва през 2019 година и същата година клиентите ще стартират да получават колите си.

Lynk & Co разгласи новаторски метод за продажбата на коли в Европа. Компанията отваря нов „ магазин “ в Амстердам, след което такива ще бъдат открити в Барселона, Берлин, Брюксел и Лондон. Те назовават тези магазини "Offline Stores ". Ще бъдат ситуирани в стилните региони на съответните градове. В помощ на тези „ офлайн магазини “ ще е онлайн покупката на lynkco.com.

Lynk & Co продължава да залага на тактиката си за улеснение на покупката, която планува едно допустимо равнище на съоръжение – топ равнище. Така клиентът икономисва време от блуждаене в дългите и комплицирани листи за избор на пакети и варианти, с които да оборудва колата си. В този случай той избира една опция – най-оборудваната, с което завършва.

Автомобилите на новата марка ще се проектират в Швеция и ще се оферират с нов абонаментен проект на благосъстоятелност, с което компанията се надява да отрази усетите на модерните водачи.

Същото се отнася и за осъществяването на интериора, който изобилства от технологии за съгласуваност, в това число първият в света бутон за шерване на автомобила. Безжичното апостериори зареждане към този момент се предлага от огромна част от компанията, само че това е единствено дребна част от опциите за съгласуваност. Компанията разказва моделите си като „ смарт телефони на колела “: с огромен централен екран и съвременни телематични системи, свързани непрекъснато с Интернет.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР