През есенно-зимния сезон сякаш по-лесно се възприемаме с неутралните тонове,

...
През есенно-зимния сезон сякаш по-лесно се възприемаме с неутралните тонове,
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носим лилаво и в през есента

През есенно-зимния сезон като че ли по-лесно се възприемаме с неутралните тонове, по-сигурно се усещаме с тях, по-лесно ни е да ги комбинираме. Тази есен обаче фешън провокации дебнат отвред, изключително във връзка с цветовете. Както виждате, най-малко един път в седмицата ви вдъхновявате да пробвате някоя непредвидена композиция. След зелено с розово и, през днешния ден се фокусираме върху нюансите на лилавото, тъй като те не престават да бъдат тренд. Особено по-светлите от тях.
               

Вероятно към този момент имате нещо в лавандулово лилаво от предните сезони – дали ще е шапка, пуловер, чанта или украшение (може би ще откриете своето на ), и е време отново да го извадите. Освен това толкоз доста ни харесва какъв брой елегантно се комбинира с кафяво и бежово и кафяво, че през остатъка от есента и зимата можем да носим единствено това.
               

Дали ще е под формата на поло блуза, която единствено загатва за наличието си под класическия сив, или ще изберем цялостна монохромна визия в един звук, всячески бихме го носили това лилаво. Дори и под формата единствено аксесоар, когато се трансформира в акцент от тоалета.

Можем самоуверено да го съчетаваме и с бяло, екрю, синьо, розово и даже това наситено зелено, което ни дебне от всяка витрина. По този метод ще се откроите с характерен и забавен аутфит.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР