През единайсетгодишната история на Гласът на Америка множество представители на

...
През единайсетгодишната история на Гласът на Америка множество представители на
Коментари Харесай

Участник с български произход за пръв път в Гласът на Америка

През единайсетгодишната история на " Гласът на Америка " голям брой представители на разнообразни националности са стъпвали на сцената му, впускайки се самоуверено в преследването на фантазията си за музикална кариера, само че измежду тях в никакъв случай не е имало българин. Или най-малко до напълно скоро бе по този начин, защото в сегашния двайсет и втори сезон на предаването, излъчващ се по телевизия NBC, се появи Дестини Паркър, която макар задграничното си име е от български генезис, написа dir.bg.

Заставайки под светлините на прожекторите, момичето, което е родено в София, само че живее в Сан Диего, реши да изпее безконечният шлагер на Дони Хатауей " A song for you ", надявайки се, че той ще ѝ помогне да продължи напред в конкуренцията. Както в действителност стана. Въпреки че трима от общо четиримата звездни треньори се въздържаха да натиснат бутона пред себе си, един от тях въпреки всичко го стори, осигурявайки ѝ справедливо място в своя тим.

Доловила капацитета на участничката, Гуен Стефани без съмнение се обърна, като секунда преди този момент даже прикани брачна половинка си Блейк Шелтън да я последва, единствено че той не го направи. Джон Леджънд и Камила Кабело също не оцениха по достолепие представянето на Дестини, която е призната с цялостна стипендия в най-престижния музикален лицей в света, а точно Бъркли. Това обаче не е от голяма важност, тъй като тя към този момент е част от шоуто, а идната ѝ изява ще бъде на Нокаутите, където ще би трябвало да се показа ослепително, в случай че желае да надвие безпощадната конкуренция.

" Гласът ѝ може да не е изцяло шлифован, тя е доста мощна певица, която има накъде да се развива. В работата си с нея акцентира на динамичността в осъществяванията ѝ. Определено ще бъде занимателно ", сподели някогашната вокалистка на група " No doubt ", чиито песни са измежду обичаните на майката на Дестини - Миряна, която е щастлива, че точно тя ще бъде наставник на щерка ѝ.

Младата дама, подхванала най-вълнуващото премеждие в живота си до момента, освен това пред очите на милиони, проплаква за първи път в болница " Шейново ". Родителите ѝ се срещат в интернет - майка ѝ е българка, а татко ѝ, който е боен, е американец. Година по-късно, фамилията прелита океана, установявайки се за непрекъснато в Съединени американски щати. Въпреки че там им се ражда още едно дете, този път момче, двойката се разделя.

В свое скорошно изявление Паркър споделя, че от дребна обича да пее. По думите ѝ като дете постоянно е изнасяла концерти в стаята си, представяйки си, че е Уитни Хюстън или Бионсе, на които откровено се възхищава.

" Постоянно карах нашите да ме слушат, молейки ги да им извърша още една ария, а след това още една... ", споделя тя.



Дестини признава, че музикалният спектакъл е нейната първа обич. Убедена, че това е нейното предопределение, тя се е явява на прослушвания за всеки театър в учебно заведение. В гимназията е единствената от випуска си, която съществено е обмисля да обвърже бъдещето си с музиката, като за задачата прави свои кавър версии на известни части, които споделя в обществените мрежи.

" Нямах явен проект накъде да поема, само че знаех, че не би трябвало да се отхвърлям от пеенето ", безапелационна е Паркър.

Въпреки че се тормози да опитва шанса си в Бъркли, тъй като в никакъв случай не е вземала уроци по пеене, тя се изправя пред страховете си и кандидатства в колежа. Няколко седмици по-късно схваща, че е призната с цялостна стипендия.

" Израснах в домакинство с един родител и брат ми, без други членове на фамилията. Това, че майка ми е преселник в непозната страна, където не може да разчита на ничия поддръжка, беше огромно предизвикателство. Не можехме да си позволим вокален възпитател, само че това не ме спря да пея с цялото си сърце ", споделя тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР